Haksız yere ceza aldım, 1 ay ve sebebi yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş düzgün bir şekilde yanıt verirken konuya "troll" mesaj yazmışsın. Sonra senin mesajını cevaplayınca da kızgın atmışsın. Bunun nasıl bir sebebi var? Atılan ifadelerin saati de gözüküyor bu arada tıklayınca.
Eki Görüntüle 504734
Benim orada ki yazım ona değil, konuyu açan arkadaş %109 demiş ben de hile açmış diyerek espiri yaptım onun konusuna, zaten alıntı da yapmamışım görüyorsunuz? Bunun anlamayacak kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum? Allame-i Cihan ile alakası yok bu yorumun?

O yorumun onunla alakası var demedim. Bir foruma mesaj atıyorsun ve isteyen herkes cevap verebilir. Arkadaş da düzgün bir şekilde cevabını verdiği halde hiçbir sebep olmadan kızgın atmışsın.

O yorumun onunla alakası var demedim. Bir foruma mesaj atıyorsun ve isteyen herkes cevap verebilir. Arkadaş da düzgün bir şekilde cevabını verdiği halde hiçbir sebep olmadan kızgın atmışsın.
25 Tane farklı farklı konularda mesajıma kızgın atan birine kızgın attım 1 tane diye mi şimdi bu arkadaşı savunuyorsunuz? İstemediğim halde sürekli cevaplarıma yazılarıma yanıtla yapıyor.

Ayrıca hadi bunu suç sayalım, 1 ay ceza almak mantıklı mıdır? 1 gün yeterli değil midir? Neden 25 kere kızgın atan adamla aynı cezayı alıyorum? 1 Güne düşürülsün, ses çıkarmam. Ama yapılan yanlışı da görüp destek olmanız gerek!

1582389775026.png

Sebep buradaymis galiba.

Okursan onun sebep değil sonuç olduğunu anlarsın. "Sinir kırmızısı" atılmadan önce böyle bir mesajı neden yazsın?
Bence bu arkadaş, haksız yere ceza almama sebep olan arkadaşın dostu filan, yoksa cidden mantıksız bir şekilde ona destek vermesi bu konuda başka türlü açıklanamaz, üzücü.
Bu forumda gerçek hayattan hiçbir arkadaşım bulunmuyor. Sebepsiz ifade atıldığı için sen de sebepsiz ifade atarsan moderatör bunu bilemez, bilse bile ceza verebilir. Buradaki konu cezanın haksız olduğunu savunman.

Okursan onun sebep değil sonuç olduğunu anlarsın. "Sinir kırmızısı" atılmadan önce böyle bir mesajı neden yazsın?

Bu forumda gerçek hayattan hiçbir arkadaşım bulunmuyor. Sebepsiz ifade atıldığı için sen de sebepsiz ifade atarsan moderatör bunu bilemez, bilse bile ceza verebilir. Buradaki konu cezanın haksız olduğunu savunman.
Sebepsiz atmamis. Diger arkadas 25 tane atarken bu arkadas sadece 2-3 tane atmis ve ustune ceza almis.
Acik bir adilsizlik var.

Ki sonuna kadar haklıyım, bunu anlamıyor olman maalesef senin problemin dostum.

Sebepsiz atmamis. Diger arkadas 25 tane atarken bu arkadas sadece 2-3 tane atmis ve ustune ceza almis.
Acik bir adilsizlik var.
Dediğim gibi 1 gün verilse ceza kabulümdür, fakat 1 ay saçmalık.

"Adilsizlik" falan yok. Diğer arkadaş sebepsiz yere o kadar ifadeyi atıyorsa raporlaması gerekiyor. Gereksiz bir yerde kendi de aynı şeyi yaptığı an suçlu durumuna düşüyor.

Ki sonuna kadar haklıyım, bunu anlamıyor olman maalesef senin problemin dostum.
:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı