Roughrath
Centipat
"Adilsizlik" falan yok. Diğer arkadaş sebepsiz yere o kadar ifadeyi atıyorsa raporlaması gerekiyor. Gereksiz bir yerde kendi de aynı şeyi yaptığı an suçlu durumuna düşüyor.
D.
Konu hakkında bilgi sahibi bile değilsin, bak yukarı da yazdım fakat sana göre özetleyeyim ben.
Yıl 1999 öncesi neslin bildiği şeyler, çocukluğumuz diye bir konu açtım ve arkadaş o kadar alakasız, siyasi ve dini şeylerden bahsetti ki uyardım ve kızgın emojisi attım 2 farklı mesajına ve hala devam etti. Ben 2 mesajına kızgın attıktan sonra ki bunu yapmak suç olsa kaldırsınlar emoji sistemini, ayrıca haklı bir şey için attım ve sonrasında bu arkadaş 25'den fazla farklı konulardaki mesajıma bu şekilde bir spamda bulundu.
Konu hakkında bunun bir ceza sebebi olup olmadığını anlamak için bildirim sayfasını tam ekran paylaşıp hatta ismini sansürleyip konu açtım ve haksız ban atan yetkili moderatör bana raporlanabilir olduğunu belirtti ve bu mesaj üzerine raporladım. Üstüne aynı cezayı ben de aldım haksızca.
Ben ilk olarak attım 2 kızgın emojisi. Konular hakkında bilginiz yoksa lütfen yazmayın veya önce öğrenin olayı.
Son düzenleyen: Moderatör: