Haksız yere ceza aldım, 1 ay ve sebebi yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Adilsizlik" falan yok. Diğer arkadaş sebepsiz yere o kadar ifadeyi atıyorsa raporlaması gerekiyor. Gereksiz bir yerde kendi de aynı şeyi yaptığı an suçlu durumuna düşüyor.

D.

Konu hakkında bilgi sahibi bile değilsin, bak yukarı da yazdım fakat sana göre özetleyeyim ben.

Yıl 1999 öncesi neslin bildiği şeyler, çocukluğumuz diye bir konu açtım ve arkadaş o kadar alakasız, siyasi ve dini şeylerden bahsetti ki uyardım ve kızgın emojisi attım 2 farklı mesajına ve hala devam etti. Ben 2 mesajına kızgın attıktan sonra ki bunu yapmak suç olsa kaldırsınlar emoji sistemini, ayrıca haklı bir şey için attım ve sonrasında bu arkadaş 25'den fazla farklı konulardaki mesajıma bu şekilde bir spamda bulundu.

Konu hakkında bunun bir ceza sebebi olup olmadığını anlamak için bildirim sayfasını tam ekran paylaşıp hatta ismini sansürleyip konu açtım ve haksız ban atan yetkili moderatör bana raporlanabilir olduğunu belirtti ve bu mesaj üzerine raporladım. Üstüne aynı cezayı ben de aldım haksızca.

Ben ilk olarak attım 2 kızgın emojisi. Konular hakkında bilginiz yoksa lütfen yazmayın veya önce öğrenin olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırak da arkadaşın kendi adına cevap versin o zaman. Raporlamayı bilmediği için ayrı konu açıp şikayet etmeyi biliyor ama. Şikayet edeceği şeyi kendi yapmasaymış.

Konular hakkında bilginiz yoksa lütfen yazmayın veya önce öğrenin olayı.
Konular hakkında bilgim var ve olayı da biliyorum zaten. Şikayet konunu gördüğümde diğer konudaki mesajları da okumuştum. Tüm bu olanlar tamamen farklı bir konudaki ciddi mesajlara kızgın atmanı haklı çıkarmıyor diyorum ama anlamak istemiyorsunuz.

Bırak da arkadaşın kendi adına cevap versin o zaman. Raporlamayı bilmediği için ayrı konu açıp şikayet etmeyi biliyor ama. Şikayet edeceği şeyi kendi yapmasaymış.

Bu bir şaka falan mı? Kameralar ne tarafta acaba? Daha ben nasıl açıklayabilirim bu kişiye durumu?
Konuyu saptırmayın, o kadar kişi görüyor haklı olduğumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem suçlusunuz hem de pişkin.
Birçok mesajınızı mesajınızı da uyarı vermeden düzenledim. Kredinizi tükettiniz artık.
Peki bu konunun 1999 öncesi... konusu ile ne ilgisi var?
Sahtekarlık nedeni ile uyarı alacaksınız.
Bu aralar aktif olarak kullanmaya başladığım vakit gördüklerim;

Forumda TDK'lık taslayan bazı basiretsizler çoğalmış durumda.
Forum moderatörleri açılan konularda keyfi düzeltmeler yapmakta ve buna ilaveten açtığım bir konuda burası ve modlar hakkında yaptığım sert eleştirileri kaldıramamış ki sansürleyerek konumu yayına açtıklarını gördüm.
Donanım Arşivi hakkında bot hesaplar üzerinden karalama kampanyası gördüm çok canımı sıktı! Tutuşmaya gerek yok
Ben öğretmenim binlerce öğrencim yine bir okadar tahsilim var. Bana kalkıp burada ufak tefek küçük düzeltmeler uygulayarak TDK'lık yapamazsanız! Onu geçtim kendileri emesay memesay diye diye fanboy olmuşlar kimse ses etmiyor. Ancak bakıyorsun sapphire şöyle kötü böyle kötü çok canımı sıkan ve ciddi anlamda buradan soğutan gelişmeler gördüm. Düzelirse ne ala, olmadı daha uğramam diye düşünüyorum..
Öğretmenseniz bu üyelerin yazım yanlışlarından en çok siz sorumlusunuz. Mesajınızdaki yazım hatalarını bilerek düzeltmiyorum. Siz bunu yapıyorsanız o öğrencilerinize yazık.

Kendinize uygun bir forum bulun, kurallara uymayacaksanız burası size göre değil. Hoşça kalın.

Dosya Ekleri

• F0C644EB-4B03-49E7-9DB2-68D3C74BA674.jpeg
    F0C644EB-4B03-49E7-9DB2-68D3C74BA674.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı