Zyix01
Decapat
Daha fazla
İyi sosyaller arkadaşlar, meslek lisesinde lise 4 öğrencisi olarak okuyorum, 2. dönem başladığında müdür yardımcımız zaten 2 gün okula geldiğimiz için "okula gelmeyin devamsızlık yazılmayacak" deyip okuldan gönderiyordu. Hocalar bile sınav olduktan sonra gidin vs. şeyler diyorlardı. Biz müdür yardımcısının sözü olduğu için kaçıyorduk sınavlardan sonra, daha sonra e-Okul'a baktığımda devamsızlığımın 1.5 günden 3.5 güne çıktığını gördüm arkadaşlarada yazılmıştı ama fazla takmadık eskiden kalandır dedik. Bundan 1 hafta önce diğer müdür yardımcısı "kaçın kaçın sınıfta kalacaksınız" gibisinden bir şey demiş arkadaşlara ve arkadaşlar da "müdür yardımcımız izin verdi hocam yok yazılmıyoruz" deyince diğer müdür yardımcısı da "öyle bir şey yok" gibisinden bir şey demiş. Biz fazla takmadık kafamız rahattı sonuçta bizim müdür yardımcımız kaçın demişti. Bu hafta pazartesi günü 3.5 günden 6'ya çıktı ve herkes şaşırmıştı. Salı günü devamsızlık 8, çarşamba 9 ve bugün 10 olmuştu. Sanki rastgele yazılıyor gibiydi. Çoğu kişinin devamsızlığı kalma sınırının yukarısındaydı. Bu konu hakkında 12. sınıfların -yani bize bu sözü veren müdür yardımcısı- sorumlusunun yanına gitmişler ama ne yaptılar bilmiyorum. Çoğu müdür yardımcısının "gelmediniz bende yazdım" diyeceğini düşünüyor. Yani hiçbir türlü haklı çıkma ihtimalimiz yok ne yapmalıyız sizce? Bizim kızdığımız nokta madem yazıcaktın neden gelmeyin dedin? Öyle demese çoğu kişi zaten gelirdi, devamsızlık yapmazdı.