Hâla Counter-Strike oynanır mı?

YGTOzkn

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, 800'e yakın counter saatim var bu soruyu oyunun iyi ya da kötü olmasından dolayı değil çevremden ve görüşlerimden dolayı soruyorum. CS'de profesyonelleşmeyi istiyorum ancak Valorant'ın etkisi gereği Türkiye'nin çoğunluğu Valorant'a adapte olmuş durumda. Böyle bir dönemde CS'de iyi olmaya çalışılmalı mı yoksa Valorant'a mı dönülmeli? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba CS kendisini kanıtlamış bir oyun ve eklemeliyimki Valorantda çok buglar ve saçma sapan şeyler var ve oyun geyleşmeye başlıyor, kadınsı bir hal alıyor, Valorant oynadım ama CS deki hissi vermiyor

Şahsen CS daha iyi bir oyun ama Valorant dediğiniz gibi etkiyi eline aldı ve Türkiye'de CS'yi geçti o yüzden oynayabiliyorsanız Valorant daha iyi olur he tabii hangi oyuna yatkın olduğunuz önemli.

Şahsen CS daha iyi bir oyun ama Valorant dediğiniz gibi etkiyi eline aldı ve Türkiye'de CS'yi geçti o yüzden oynayabiliyorsanız Valorant daha iyi olur he tabii hangi oyuna yatkın olduğunuz önemli.
Ya bu konu oldukça basit. Gidip şu oyun bu oyunu geçmiş o yüzden o oyunu oyna değil. Konuyu açanda bunu biliyor, rekabetçi oyunla ilgilisi olan herkes de biliyor. Peki işte neden böyle oldu? Eee çünkü Valorant her ne kadar CS kadar iyi oyun olmasa da Türkiye serveri var. Türkiye de CS'yi oynayan herkes zaten Ruslardan şikayetçiydi. Çünkü İngilizce bile konuşamıyorsun bazılarıyla sonra maç harcanıyor. Bu sadece böyle de kalmadı pingler de düştü. CS Türkiye içinde alabileceğin en düşük ping 40'İken ama o da en düşük Valorant'ta TR serveri olduğu için 6 ping 13 ping alanlar var ki bu gerçekten oyunu daha optimize çalıştırır. Ayrıyeten CS yılların oyunu, Valve her ne kadar kendini kanıtlamış olsa da şu CS'de bir türlü hilecilere çözüm bulamadı. Valorant Vanguard antivirüsü ile oyunda hilecilerin ağzını nerdeyse hiç açtırmıyor ama CS'de konsolu açıp basit bir Wall hack dahi açabiliyordun ?:D Valve dalga geçiyor resmen.
Merhaba CS kendisini kanıtlamış bir oyun ve eklemeliyimki Valorantda çok buglar ve saçma sapan şeyler var ve oyun geyleşmeye başlıyor, kadınsı bir hal alıyor, Valorant oynadım ama CS deki hissi vermiyor
Dostum CS'ye ne olursa olsun tekrar başladım oynuyorum. Nedeni de senin söylediğinle aynı da bir oyun kadınsı erkeksi olmaz. Barbie giydirmece oynamıyorsun. Kadınsı demek yerine basitleşti desen daha anlaşılır. Ama yine topluluk açısından, p2w açısından (skinler hakikaten çok etki ediyor oynanışa her ne kadar kağıt üzerinde sayısal bir avantaj sağlamasa da), oyunun günler geçtikçe basitleştirilmesi Valorant'ın kötü yanları. Ama diğer yandan Valve oyun piyasasında değerli oyuncular barındıran Türkiye'ye özel server açabildi mi? Neden hâlâ hilecileri banlamıyor? Yani bunlar CS'yi sadece son yıllarda mahveden bir durum. Yoksa CS zaten iyiydi genel olarak iyi bir oyundu

Ya bu konu oldukça basit. Gidip şu oyun bu oyunu geçmiş o yüzden o oyunu oyna değil. Konuyu açanda bunu biliyor, rekabetçi oyunla ilgilisi olan herkes de biliyor. Peki işte neden böyle oldu? Eee çünkü Valorant her ne kadar CS kadar iyi oyun olmasa da Türkiye serveri var. Türkiye de CS'yi oynayan herkes zaten Ruslardan şikayetçiydi. Çünkü İngilizce bile konuşamıyorsun bazılarıyla sonra maç harcanıyor. Bu sadece böyle de kalmadı pingler de düştü. CS Türkiye içinde alabileceğin en düşük ping 40'İken ama o da en düşük Valorant'ta TR serveri olduğu için 6 ping 13 ping alanlar var ki bu gerçekten oyunu daha optimize çalıştırır. Ayrıyeten CS yılların oyunu, Valve her ne kadar kendini kanıtlamış olsa da şu CS'de bir türlü hilecilere çözüm bulamadı. Valorant Vanguard antivirüsü ile oyunda hilecilerin ağzını neredeyse hiç açtırmıyor ama CS'de konsolu açıp basit bir Wall hack dahi açabiliyordun?:D Valve dalga geçiyor resmen.

Dostum CS'ye ne olursa olsun tekrar başladım oynuyorum. Nedeni de senin söylediğinle aynı da bir oyun kadınsı erkeksi olmaz. Barbie giydirmece oynamıyorsun. Kadınsı demek yerine basitleşti desen daha anlaşılır. Ama yine topluluk açısından, P2W açısından (skinler hakikaten çok etki ediyor oynanışa her ne kadar kağıt üzerinde sayısal bir avantaj sağlamasa da), oyunun günler geçtikçe basitleştirilmesi Valorant'ın kötü yanları. Ama diğer yandan Valve oyun piyasasında değerli oyuncular barındıran Türkiye'ye özel server açabildi mi? Neden hâlâ hilecileri banlamıyor? Yani bunlar CS'yi sadece son yıllarda mahveden bir durum. Yoksa CS zaten iyiydi genel olarak iyi bir oyundu

O yüzden CS.

Ya bu konu oldukça basit. Gidip şu oyun bu oyunu geçmiş o yüzden o oyunu oyna değil. Konuyu açanda bunu biliyor, rekabetçi oyunla ilgilisi olan herkes de biliyor. Peki işte neden böyle oldu? Eee çünkü Valorant her ne kadar CS kadar iyi oyun olmasa da Türkiye serveri var. Türkiye de CS'yi oynayan herkes zaten Ruslardan şikayetçiydi. Çünkü İngilizce bile konuşamıyorsun bazılarıyla sonra maç harcanıyor. Bu sadece böyle de kalmadı pingler de düştü. CS Türkiye içinde alabileceğin en düşük ping 40'İken ama o da en düşük Valorant'ta TR serveri olduğu için 6 ping 13 ping alanlar var ki bu gerçekten oyunu daha optimize çalıştırır. Ayrıyeten CS yılların oyunu, Valve her ne kadar kendini kanıtlamış olsa da şu CS'de bir türlü hilecilere çözüm bulamadı. Valorant Vanguard antivirüsü ile oyunda hilecilerin ağzını neredeyse hiç açtırmıyor ama CS'de konsolu açıp basit bir Wall hack dahi açabiliyordun?:D Valve dalga geçiyor resmen.

Dostum CS'ye ne olursa olsun tekrar başladım oynuyorum. Nedeni de senin söylediğinle aynı da bir oyun kadınsı erkeksi olmaz. Barbie giydirmece oynamıyorsun. Kadınsı demek yerine basitleşti desen daha anlaşılır. Ama yine topluluk açısından, P2W açısından (skinler hakikaten çok etki ediyor oynanışa her ne kadar kağıt üzerinde sayısal bir avantaj sağlamasa da), oyunun günler geçtikçe basitleştirilmesi Valorant'ın kötü yanları. Ama diğer yandan Valve oyun piyasasında değerli oyuncular barındıran Türkiye'ye özel server açabildi mi? Neden hâlâ hilecileri banlamıyor? Yani bunlar CS'yi sadece son yıllarda mahveden bir durum. Yoksa CS zaten iyiydi genel olarak iyi bir oyundu

Yeteneğin varsa FACEIT, yoksa zaten düşük eloda çok ama çok az hileci var. Ping sorununda malesef haklısınız.

Son düzenleme:
O yüzden CS.

Yeteneğin varsa FACEIT, yoksa zaten düşük eloda çok ama çok az hileci var. Ping sorununda malesef haklısınız.
Yani bir maç AWP ile 30 kill alıyorum diğer maç 10 15 kill alıyorum maksimum. Ama mutlaka hep arada çok fark oluyor. Kıyasaya geçen maçlarda çok ama çok az oluyor. Bu beni biraz hilecilerin geldiğini hissettiriyor. Birde aslında düşük elolarda hileci olma ihtimali daha yüksek olması gerekmez mi? Nasıl olsa adam hesabı yeni açmış, smurf olsun varsın o yeni açılan hesabın çokta değeri yok o yüzden risk alıp hile açma ihtimali daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Yani bir maç AWP ile 30 kill alıyorum diğer maç 10 15 kill alıyorum maksimum. Ama mutlaka hep arada çok fark oluyor. Kıyasaya geçen maçlarda çok ama çok az oluyor. Bu beni biraz hilecilerin geldiğini hissettiriyor. Bir de aslında düşük elolarda hileci olma ihtimali daha yüksek olması gerekmez mi? Nasıl olsa adam hesabı yeni açmış, smurf olsun varsın o yeni açılan hesabın çok da değeri yok o yüzden risk alıp hile açma ihtimali daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Hocam ben çok da takılmıyorum çok abartıyor herkes valoranttada hileler çok var halen. FACEIT diye bir şey var sonuçta.

Hocam ben çok da takılmıyorum çok abartıyor herkes valoranttada hileler çok var halen. FACEIT diye bir şey var sonuçta.
FACEIT başlamayı düşünüyorum bu gidişle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı