Hala güncelleme alan Windows 7 sürümü: Windows Embedded Posready 7

Hocam bunu Windows 10 yanına nasıl kurarız? Windows 10 ile Windows 7 arasında UEFI ve legacy gibi farklar vardı galiba.

Hocam bunu Windows 10 yanına nasıl kurarız? Windows 10 ile Windows 7 arasında UEFI ve legacy gibi farklar vardı galiba.

Bu sürüm UEFI destekliyor ama USB 3.0 sürücüleri lazım (Intel 3.0 USB) sürücü olmadan CD/DVD hatası alırsınız

Bu sürüm UEFI destekliyor ama USB 3.0 sürücüleri lazım (Intel 3.0 USB) sürücü olmadan CD/DVD hatası alırsınız.

Hocam GPT olarak yazdırdım CSM'ye geçmedim UEFI de bıraktım. Ama setup kısmında starting Windows yazıp dönen noktalar kısmında kalıyor. Donuyor yani. Kuramadım bile.

Hocam GPT olarak yazdırdım CSM'ye geçmedim UEFI de bıraktım. Ama setup kısmında starting Windows yazıp dönen noktalar kısmında kalıyor. Donuyor yani. Kuramadım bile.

BIOS ayarından Legacy'i açmanız gerek aksi takdirde zaten ilerleyemezsiniz

BIOS ayarından Legacy'i açmanız gerek aksi takdirde zaten ilerleyemezsiniz.

Hocam Windows 10 ne olacak peki? Dualboot kullanmak istiyorum legacy yerine CSM veya UEFI var. CSM'ye geçince UEFI de kalan Windows gitmez mi? ISO'yu UEFI'ye çevirme yolu yok mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…