Hocam Windows 10 ne olacak peki? Dualboot kullanmak istiyorum legacy yerine CSM veya UEFI var. CSM'ye geçince UEFI de kalan Windows gitmez mi? ISO'yu UEFI'ye çevirme yolu yok mudur?
Chrome destek vermiyor çünkü base Windows 7, birazcık osu oynadım harici bir sıkıntı yoktu, fakat ram kullanımı %60ı geçince low memory hatası veriyor ayrıca sistem 3-4 saniyelik drop yiyor arada, hep olmuyor.
Arkadaşlar kuramadım ben bir türlü bunu ya. CSM'ye geçince kurulum geliyor ama fare ve klavye çalışmıyor. UEFI seçince de kuruluma gelecekken logoda donuyor. Ne yapsam bilemedim.
Arkadaşlar kuramadım ben bir türlü bunu ya. CSM'ye geçince kurulum geliyor ama fare ve klavye çalışmıyor. UEFI seçince de kuruluma gelecekken logoda donuyor. Ne yapsam bilemedim.
Chrome destek vermiyor çünkü base Windows 7, birazcık osu oynadım harici bir sıkıntı yoktu, fakat RAM kullanımı %60ı geçince Low Memory hatası veriyor ayrıca sistem 3-4 saniyelik drop yiyor arada, hep olmuyor.
UEFI şekilde denedim fakat Starting Windows yazısında kalıyordu, Legacy kurulum yapıp UEFI'ye convert ettim, Az önce Chromium 118 çalıştırdım ondan yazıyorum steam'de denemedim hiç.