Hala iPhone 5 kullanan var mı?

@Efe10 iPhone 5 kullanıyordu sanırsam.
Evet iPhone 5 kullanıyorum. Şu anlık işimi görüyor. Çok bir şey yapmıyorum zaten telefonda. YouTube'dan video izlemek, şarkı dinlemek, İnstagram'da gezmek (Maalesef Reels güncellemesi bu telefona gelmedi) işlerimi görüyor.

Hortlatmak istemezdim ama iPhone 5'im geçen haftalarda hayatını kaybetti. :( açılmıyor yani açılıyor ama Apple logosu geliyor geri kapanıyor. Tamir falan olmasının zor olduğunu söylediler işlemcim vefat etmiş pek sanmıyorum ama biraz uğraşıcam belki düzelir. Telefon olarak şu anda Samsung S4 kullanıyorum. 🤣

Yıl 2021 5 yıl önce aldığım iPhone 5S modelini hala kullanıyorum. Ufak tefek kasmalar var ama hala taş gibi. Sıradaki telefonum yine iPhone olacak gibi. Pahalı alacaksın 1 kere alacaksın 4-5 yıl rahat götürüyor.

@Mert Ayıboğan bir olay oldu da mı açılmamaya başladı yoksa hiçbir şey yokken birdenbire mi?

Uyumak için şarza taktım, sabah açtım bir video izledim sonra ekranda yeşil mor gibi çizgiler çıktı kapandı dedim bir şey oldu. Şifreyi girdim açtım yine oldu sonra da öldü arkadaş. Hiç düşmedi etmedi garip yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı