Hâlâ iPhone 6 Alınabilir mi?

Yanlış bir seçim olabilir. Küçük ekran sevmiyorsanız iPhone sevdasından vazgeçmenizi tavsiye edeceğim. İkinci el biraz yanlış olabilir. Aynı zamanda olmayabilir de.
Tavsiyem bu konuda ya SE ya da Android olacaktır. Android tarafında ithalatçı garanti ya da garantisiz olması sorun olmazsa HB üzerinden Mi6 (1999TL) ya da Semers İletişim üzerinden Mi6 (1700TL kaporasız), Z17 (1650TL kaporasız) ve OnePlus 5 (2150TL kaporasız) öneririm. Garanti bulunmuyor dediğim gibi. Yazılımsal destek veriyorlar sanırım. Garantisiz sizin için sorun çıkaracaksa ithalatçıya da garantisize de hiç yaklaşmayın. Olabildiğinizce uzak durun.
Garanti sizin için sahiden de önemliyse Mate 9 düşünebilirsiniz. Huawei Ankara teknik servisi çok iyi deniyor. İstanbul için de geçerlidir umarım.
Bu arada bir yorumda okuduğuma göre birisi Delta garantinin İstanbul Merkez şubesinden memnun kalmış. Bir düşünün derim ama, garantisiz ya da ithalatçı garantili tabii ki de çok akıl işi sayılmaz.

Yanlış bir seçim olabilir. Küçük ekran sevmiyorsanız iPhone sevdasından vazgeçmenizi tavsiye edeceğim. İkinci el biraz yanlış olabilir. Aynı zamanda olmayabilir de.
Tavsiyem bu konuda ya SE ya da Android olacaktır. Android tarafında ithalatçı garanti ya da garantisiz olması sorun olmazsa HB üzerinden Mi6 (1999TL) ya da Semers İletişim üzerinden Mi6 (1700TL kaporasız), Z17 (1650TL kaporasız) ve OnePlus 5 (2150TL kaporasız) öneririm. Garanti bulunmuyor dediğim gibi. Yazılımsal destek veriyorlar sanırım. Garantisiz sizin için sorun çıkaracaksa ithalatçıya da garantisize de hiç yaklaşmayın. Olabildiğinizce uzak durun.
Garanti sizin için sahiden de önemliyse Mate 9 düşünebilirsiniz. Huawei Ankara teknik servisi çok iyi deniyor. İstanbul için de geçerlidir umarım.
Bu arada bir yorumda okuduğuma göre birisi Delta garantinin İstanbul Merkez şubesinden memnun kalmış. Bir düşünün derim ama, garantisiz ya da ithalatçı garantili tabii ki de çok akıl işi sayılmaz.
bütçemi biraz daha arttırdım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sıfır 6s 32gb alacağım sanırsam. Doğrusu Amazon'dan kulaklık vesaire alıyorum. Ama telefon tercih etmem.

Amazondan bakabilirsiniz ama bütçeniz yetecek mi?
Tekrar söylüyorum S7, İphone 7 ile yarışıyor. Tavsiyem S7 almanız.

İphone 7: Apple iPhone 7 Smartphone 4,7 Zoll matt-schwarz: Amazon.de: Elektronik
S7 kötü telefon demiyorum. Çıktığında 3300 tl olan s7 edgenin şimdi 2200 olması kafamı karıştırıyor ve elden çıkarmanın zorlaştıracağını getiriyor. Yine de teşekkür ederim.

bu arada android alırsam kesinlikle tercihim huawei olacaktır. Gerçekten beğeniyorum desteklerini de ürünlerini de

Amazondan bakabilirsiniz ama bütçeniz yetecek mi?
Amazon sitesinden alınan telefonlar gümrükten geçmez. Yurtdışına giden bir tanıdığın varsa ona aldırabilirsin ancak.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl yapacağım? Applein orjinal sitesinden mi
Gümrükten telefonlar geçemez maalesef.

6S kullanıcısı varsa o daha sağlıklı bilgi verebilir kapasite kullanımı için. Çünkü her model için gerekli olan IOS kurulumu farklı yer kaplar.

Amazon sitesinden alınan telefonlar gümrükten geçmez. Yurtdışına giden bir tanıdığın varsa ona aldırabilirsin ancak.

Gümrükten telefonlar geçemez maalesef.

6S kullanıcısı varsa o daha sağlıklı bilgi verebilir kapasite kullanımı için. Çünkü her model için gerekli olan IOS kurulumu farklı yer kaplar.
Ben A5 2017 aldım başka konu açıp, bir buçuk ay oldu hatta onu da alalı. Konuyu kitlemeyi unutmuşum :D Nasıl yapıyorduk?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı