Kullanım tarzına göre değişir.16 GB'lık alacaksan alma 32 GB'lık al babamda iPhone 6S 16 GB var
Alan hiçbir uygulama yüklü olmasına rağmen Full doluydu.
Kullanım tarzına göre değişir.16 GB'lık alacaksan alma 32 GB'lık al babamda iPhone 6S 16 GB var
Alan hiçbir uygulama yüklü olmasına rağmen Full doluydu.
Kullanım tarzına göre değişir.
Arkadaşlar iPhone 6 veya iPhone 6S hala alınır mı? Genelde 2-3 saat oyun oynarım, beni idare eder mi?
Hangi Redmi'yi önerirsiniz? Bütçem 2500 TL en fazla.101 okey dıışında bir şey yok kanka fotoğraf da yok.
Format attık düzeldi.
Galiba çerezler ve önbelleklenen verileri silemediğimizden dolayı olabilir.
Oyun için alacaksan Redmi al.
Reelde veya internette fiyatı kaçtır?Ben yaklaşık 5 aydır Xiaomi Mi 9T kullanıyorum. Son derece memnunum.
Xiaomi Redmi Note 8 veya Samsung Galaxy J7 Prime almayı düşünüyorum artık. Gerçekten bu devlet kafayı yedi. Dolar da...Ben aldığım zaman 2500TL idi ancak şuan çok pahalı
![]()
Xiaomi Mi 9T 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xiaomi Mi 9T 64 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
bence 6s alın oyunlarda rahat olur sizin için hemde güncel cihaz 5 yaşında olabilir.Ama günümüzdeki yeni çıkan bir çok oyunu kasmadan oynatması bence takdire şayan.Xiaomi Redmi Note 8 veya Samsung Galaxy J7 Prime almayı düşünüyorum artık. Gerçekten bu devlet kafayı yedi. Dolar da...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.