Hala Need For Speed 2015 Alınır mı?

Yavuzhan61

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2016
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Merak ediyorum da Need for Speed Payback çıkış tarihi yakınken, oynamak üzere Need For Speed 2015 almalı mıyım? Malum, Need for Speed Payback için yeterli bütçemiz yok, bende eğer server kapanma veya oyuncu sayısı düşüklüğü olmayacaksa Need For Speed 2015 almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nedense hiç sevemedim bu oyunu. 1 yıl boyunca yüklü durdu birkaç kez ekran kartı değişikliği yaptığımda test için girdim. Kişisel bir şey tabi ki ama, çok hevesle alıp hayalkırıklığına uğradığım bir oyundur kendileri. Uzun zaman bir yama, güncelleme gelsin diye bekledim, o da gelmeyince kaldırdım gitti.
 
Oyuna bir heves başladım, havanın sadece şafak vaktine kadar aydınlanması başlı başına hayal kırıklığıydı bir kere, daha sonrasında sadece 6 saat oynama ile en sondaki o tabir-i caiz ise "Kara Şimşek" elde etme şansım oldu ve o bile rezaletti, arada sırada S2000 ile yanlamak için giriyorum o kadar. Oyunu alacaksan sana satabilirim mâkul fiyata.
 
Son düzenleme:
Bence Payback'ı almadan önce oyunu gözlemleyin izlerken bile zevk alırsanız oyunu alın derim.
 
Grafik olarak Payback ile 2016 arasında fark varmı gözle fark edilir birde neon varmı bu iki oyunda da undergroundda bile vardı.
Grafik açısından ciddi farklılık olduğunu düşünüyorum ben, Her ayarımın ultrada olmasına rağmen 2015'de o kaliteyi hazzı yaşayamıyordum bir de Payback'e bakmak gerek.
 
2015'in grafikleri yıllar geçsede kendine has gerçekçiliğini ve sokak havasını kaybettirmeyecek tarzda bir oyun. Şehir gayet güzel, arabalar güzel, yarışlar yerine göre zorlu şahsen altıma lambo çekip milleti sollamıyorum modifiyeli gtr la daha keyifli oluyor. Modifiye gayet ön planda 5 Euro'ya satın almıştım çok memnunum tavsiye ediyorum payback'in sokak yarışlarından uzak havası hoşuma gitmedi 60 Euro'da günümüz kurunda fazla tuzlu.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı