Hala Office 2003/2007 kuran bakkallar

Office 2003/2007 kuran bakkal gördünüz mü?

• Oy verenlerin toplamı
    30
Bir sistemde ssd güncellemesi yapılmış olsa bile o donanımın sürücüleri windows 10'da desteklenmeyebiliyor. bu yüzden windows 7 ve 8 kurulabiliyor.

Ayrıca Microsoft Office kurup korsan yazılımla etkinleştirenler de var. Açık kaynak kodlu ve tamamen ücretsiz LibreOffice, OpenOffice gibi projeler varken neden korsan bulaştırırsın sevgili bakkal?
Müşteri "ne biçim office yüklemişsiniz böyle, ben normal office istiyorum" demesin diye yapıyorlar.

Müşteri "Ne biçim Office yüklemişsiniz böyle, ben normal Office istiyorum." demesin diye yapıyorlar.
Müşteriler de kendini güncellesin. :D

Şaka bir yana, maalesef işin bu tarafı da var. Ama bunun en temel sebebi, öğrenmek için çabalamayan bir toplum olmamız. Az çabalasa mantığının Microsoft Office'ye benzediğini anlayacak.

"Bilgisayarcılar" da yeterli bilgilendirme yapmıyor, müşteriler yüklü programı açtığında büyük bir şaşkınlık geçiriyor.
Senin değil, bahsi geçen bakkalların. Şimdi okuyunca biraz senden bahseder gibi olmuş mesaj özür dilerim :/
Önemli değil. :) Yalnız mesajınızı düzenlerseniz çok daha iyi olur.
Bakkal derken şey mi, bilgisayarcı falan mı?
İşini düzgün yapmayan, bir format atmayla her şeyi bilen "bilgisayarcılar". İşini düzgün yapanlarda sorun yok, onlara kolay gelsin.
Windows 7 bayağı iyi, ben şu an onu kullanıyorum.
Sisteminiz Windows 10 desteklemiyorsa veya çok eskiyse kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı