Hala Oyun Kanalı Açılır Mı?

Olay konsept değil daha çok çıkardığın içeriğe ve senin bunu nasıl kullandığına bakar. Özgün bir şey yapmazsan bu saatten sonra Youtube'da yükselmek zor biraz.
Katılıyorum. Tamamen gameplay izlenmiyor artık şöyle özgün bir şeyler çıkarsan bu işi yürütebilirsin ancak yinede gameplay çekmek istersen twich bunun için daha uygun biryer.

Farklılık gerekiyor. İnsanların seni izlemesi için diğer Youtuber'lardan farklı içerik üretmek en büyük önceliğin olması gerekir.
Herkes video atıyor ama içerik nasıl, sohbet,muhabbet,oynanış,video kalitesi.

Dostum hedefin gerçekten para kazanmaksa git bir çocuk kanalı aç, saçma sapan hareketler yap aylık net 5-10 bin TL gelirin var. Fakat diyorsan kendime özgün bir kitlem olsun, YouTube doğru platform değil. Çünkü insanlar artık kendilerini eğlendirmek için bulabildikleri en saçma şeye odaklanıyorlar, senin oyun videoların 100-200 zor izlenir diye düşünüyorum. Onun yerine Twitch, DLive önerebilirim, gayet güzel gelişebilirsin. Ayrıca ileri zaman diliminde çok güzel paralar da kazanabilirsin :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı