Çözüldü Hala Win 7 kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Korkmaz ahmet

Hectopat
Arkadaşlar merhaba elimde bir laptop var içinde Win 8 vardı mavi ekran hatası verdiği için Win 10 format atıldı, oyunlarda FPS çok düştü, (Win 10A geçince) arkadaşım bana Win 7'yi önerdi sizce bilgisayara daha iyi gelir mi?

@Korkmaz ahmet "Windows 10 format atıldı" demişsiniz. Kim attı? ISO dosyası nereden indirildi? Orijinal lisans mı kullanılıyor? Sürücüler nereden indirildi?

Modlu Windows kurulmuşsa veya KMSpico tarzı etkinleştirme yöntemi kullanıldıysa sistemin olması gerekenden yavaş çalışması oldukça normal. Sürücüler Driver Booster tarzı yazılımla yüklendiyse ısınma, FPS düşüşü tarzı sorunlar yaşamanız normal.

Sisteminizde SSD yoksa 120 GB bile olsa mutlaka alın. Özellikle 5400 RPM HDD'li sistemlerde Windows 10 kullanmak sizi çok yorabilir.

Akil hocam, neye göre güvenlik riskleri? Ben internetten bir dosya indirmiyorum ve zaten Kaspersky kullanıyorum.
İşletim sistemi zafiyetleri bulunuyor. İşletim sistemi tabanlı zafiyetler ortadan kaldırılmadığı sürece antivirüs kurup tamamen korunduğunu sanmak saçmadır. Güvenlik yazılımı evet bir nebze korur fakat işletim sisteminin kendisinde zafiyetler varsa işte bu çok daha büyük bir sorun. Windows 7 destek kesildiği için birçok güncellemeden, güvenlik yamasından mahrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…