Windows 7 hala kullanılır mı?

Windows 10 Linux falan geçebilirsiniz.
Benim kullandığıma bakmayın eski bilgisayarım.
Hala hayranıyım ve default wallpaper favorim.
Hem Chrome desteği bile yok.

Zaten Windows 10 kullanıyorum, Linux distrosu olarak da genelde Arch kurarım sıkılırsam ama LoL var işte.

Windows 7 ile driverlar otomatik yüklenmiyor, önceden indirmen lazım. Windows 10 LTSB çok iyi gider bu sisteme.

LTSB ne oluyor?

Zaten Windows 10 kullanıyorum, Linux distrosu olarak da genelde Arch kurarım sıkılırsam ama LoL var işte.

LTSB ne oluyor?

FPS arttırmak için W7 veya W 8.1e geçmenize gerek yok zaten geçsenizde 2-3 FPS dışında FPS artmayacaktır bilgisayarı yükseltmek en iyi çözüm olacaktır.

LoL açılıyordu bildiğime göre.
Linux kuracaksanız Valorant'tan vazgeçin.
Ayrıca YouTube'da tutorial var.
Linux'da oyun oynamayı sevmiyorum, ki Lutris'le birkaç kez deneyip sonra da hata aldığım oldu.

Windows 10'un hafif ve hızlı sürümlerinden birisi, araştır hocam.

Evet gördümde link falan güvenemedim, bir de 22H2 için LTSB var mı?

Haa anladım.
Atlas OS kurabilirsiniz ama Wi-Fi driverını bile kendiniz kuracaksınız haberiniz olsun wifiniz YÖK Atlas klasöründe vardı sanırım.
ReviOS bunu bilmiyorum ama öneriyorlar.

ReviOS kullanıyorum, atlas kullandım ikisi de Ghost'un yaptığından daha kötü.

Dizüstü bilgisayarım var, işlemcisi Windows 7 varken çıkmış ben hiç Windows 7 kurmadım. Performans bakımından Windows 7 nasıldır? Bir de kurduktan sonra driver falan Windows 10'daki gibi otomatik geliyor mu, gelmiyorsa nasıl manuel kurulum yapabilirim?

Otomatik sürücü yükleneceğini sanmam, özellikle internet sürücüsünü Windows 7 yazılmış USB belleğin içerisine ayrı bir klasör oluşturarak atın derim kurduktan sonra internet falan olmaz belki diye. Windows 7 hala kullanılabilir Windows 8.1 iyi çalışmıyorsa.

8.1 Home veya Pro sürümünü kurarsanız bir süre iyi gidecektir. Home SL sürümünde bazen güncelleme hatası veriyordu benim kullandığım zamanlarda. (FPS ve HDD kullanımını diye sıkıntıları bitririr)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı