Hâlâ Windows 11'e geçmek mantıksız mı?

En son kendi otomatik güncellemisti. Sizin önerileriniz ile geri Windows 10 yaptım. Peki üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen, Windows 11 hala kötü mü?

Windows 11 bir kaç aydır kullanıyorum ve yoğun oyun oynayan biriyim. Yazılım geliştirme ve veritabanı üzerine bir çok ide ve db kurulu. Win 11 de tek bir sorunla karşılaştım oda ch340 çipi için kurduğum driver Win 11 uyumlu değil. Win 10 da sorunsuz çalışırken win 11 de mavi ekran verdiriyor. Yeni win 11 uyumlu sürücü arıyorum.

İyi bir sistemim var. Performans win 10 a göre daha artmış durumda.

Performans artışı sağlıyor ama Windows 11'in hala eksikleri var, görev çubuğu aşırı kullanışsız, dosya arıyorum bing arama sonuçları çıkarıyor, görev çubuğuna dosya sabitlenmiyor. Explorer uygulaması çok kullanışsız olmuş, o butonları iri iri gözümüze sokmuşlar, sağ tık menüsü desen o da aynı. 1 ay katlanabildim Windows 10'a geri dönünce dünya varmış dedim. Aman performansı orada kalsın, debloat edilmiş Windows 10 ile devam 😀.

Windows 10 kullanan mı kaldı ya? 😄
Şaka bi yana windows 10/11 temelde aynı zaten çok bir fark yok.

Ben simdilik geçmiyorum hocam 11 kullandım içim ısınmadı bir türlü. Performansla alakası yok her sey bal gibi calisiyor ama sevemedim ben.

Windows 10 kullanan mı kaldı ya? 😄
Evet. Maalesef işlemci yetmiyor.

Aslında Windows 11, sistemi yetenler için hiç fena olmayan bir sistem.
Fakat benim bilgisayarı Windows 10'dan 11'e yükseltince kasmaya başladı.
Birkaç ay sonra formatla Windows 10'a döndüm. 2025'e kadar böyle devam.

Geri dönüşü yok mu sanki🤬?
İlk çıktığından beri kullanıyorum bir tane hata almadım, bir ara Windows 10 geri döndüm Windows 11 kadar sarmadı 2'si de güzel ikisini de dene hangisini beğenirsen onu kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı