Hala Xbox Series S alınır mı?

Hocam ben zamanında 5500'e almıştım. Yanında 3 yıllık gamepass'i de 700 TL'ye almıştım. (2 yıl önce) açıkçası ben ilk başta alırken baya hevesliydim fakat oyun bilgisayarım zaten olduğu için pek konsola vakit ayıramadım. Depolama alanı kesinlikle yeterli değil. Sadece Forza ve Fifa zaten depolamayı dolduruyor. Eğer X/S (yeni nesil) oyunlar oynamam diyorsanız taşınabilir HDD alabilirsiniz. Fakat bu da yeni oyunları oynamak için durmadan konsola atmanızı gerektirecek. Ya da 10.000 TL ek olarak vererek X/S oyunlarına uygun taşınabilir SSD alabilirsiniz.
 
Hocam ben zamanında 5500'e almıştım. Yanında 3 yıllık Game Pass'i de 700 TL'ye almıştım. (2 yıl önce) açıkçası ben ilk başta alırken bayağı hevesliydim fakat oyun bilgisayarım zaten olduğu için pek konsola vakit ayıramadım. Depolama alanı kesinlikle yeterli değil. Sadece Forza ve FIFA zaten depolamayı dolduruyor. Eğer X/S (yeni nesil) oyunlar oynamam diyorsanız taşınabilir HDD alabilirsiniz. Fakat bu da yeni oyunları oynamak için durmadan konsola atmanızı gerektirecek. Ya da 10.000 TL ek olarak vererek X/S oyunlarına uygun taşınabilir SSD alabilirsiniz.

Arkadaşım almayi düşünüyor RX 550'li PC'si var yeni nesil oyunları açmaz ama 207 cm televizyonları var Xbox'da iyi oyun deneyimi sağlamaz mı her oyunu oynar benim PS5'im var 800GB yetiyor 500 GB yetmez mi? Yoksa para biriktirip PS5 mi alsın.
 
Arkadaşım almayi düşünüyor RX 550'li PC'si var yeni nesil oyunları açmaz ama 207 cm televizyonları var Xbox'da iyi oyun deneyimi sağlamaz mı her oyunu oynar benim PS5'im var 800GB yetiyor 500 GB yetmez mi? Yoksa para biriktirip PS5 mi alsın.
Hocam dürüst olmak lazım, eğer para konusunda oyun almada bir problem yaşamazsa PS5 alsın kesinlikle. XBOX'a çıkan her oyun Windows'a da çıkıyor fakat PS5'e çıkan oyunlar genelde PC'ye gelmesi uzun sürüyor. Fakat eğer oyun alacak parası yoksa XBOX çok mantıklı çünkü gamepass kütüphanesi gerçekten bir nimet ve aylık fiyatı çok ucuz buna göre karar vermesi gerekiyor. Yanlışım olmasın ben 1080P televizyonda kullanıyorum ama 2k'da 30 FPS'de destekliyor diye biliyorum.
Depolama XBOX'un tek sıkıntısı. O da eğer ben uğraşırım derse taşınabilir bir HDD alsın, oyunu oynayacağı zaman XBOX'ın depolamasına taşır oyunu oradan. 100 GB oyun ortalama 10-15 dakika da taşınıyor konsola.
 
Kesinlikle o fiyata alınmaz. Mümkünse bütçesini arttırsın diğer arkadaşın dediği gibi PS5 veya Xbox Series X alınabiliyor. Olmadı yeni bir bilgisayar alsın ama o kadar parayı vermesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı