Halen Windows 7 kullanan var mı?

Hangi işletim sistemi?

• Windows XP

Oy: 11 4,4%
  • Windows Vista

Oy: 2 0,8%
  • Windows 7

Oy: 63 25,2%
  • Windows 8

Oy: 0 0,0%
  • Windows 8.1

Oy: 9 3,6%
  • Windows 10

Oy: 165 66,0%

• Oy verenlerin toplamı
    250
Ben 5 sene boyunca Windows 7 kullanmıştım.

Bizim okulun üst katındaki bilgisayar laboratuvarındaki bilgisayarlarda, bazı kamu kurumlarındaki bilgisayarlarda Windows 7 var. Yakınımdaki insanlar genelde Windows 10 kullanıyor.

Bu nasıl saçma bir başlık? Herkesin bilgisayarı üst düzey mi de herkes W10 kullansın? Ayrıca Windows 7 10 numara işletim sistemi. W10 ilk çıktığında uzun süre kullandım. Iki işletim sistemini de o iyi biliyorum. Windows 10'daki gereksiz uygulamalar zaten en kötü tarafı.
Katılıyorum İçimi okudunuz.

Windows 10'un bütün sürümlerini denedim lakin hala daha önüme Windows 7 kadar stabil olan bir sürüm karşıma çıkmadı kaldı ki sadece konu stabilite de değil. Windows 7'de her şey daha yerli yerinde yani demek istediğim aradığın bir ayarı çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz ama Windows 10'da DNS bile değiştirmek istesem on tane yere girip tıklamam gerekiyor. Ayrıca arka planda sürekli mağazadan reklam vermesi çok rahatsız edici kaldırsam bile illa başlat menüsüne ekliyor o mağaza uygulamalarını hatta bunun için arkaplanda birçok servis çalışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım Microsoft kullanıcıların rahatsız oldukları konulara kulak verir ve düzeltir bu durumu.

Windows 10'un bütün sürümlerini denedim lakin hala daha önüme Windows 7 kadar stabil olan bir sürüm karşıma çıkmadı kaldı ki sadece konu stabilite de değil. Windows 7'de her şey daha yerli yerinde yani demek istediğim aradığın bir ayarı çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz ama Windows 10'da DNS bile değiştirmek istesem on tane yere girip tıklamam gerekiyor. Ayrıca arka planda sürekli mağazadan reklam vermesi çok rahatsız edici kaldırsam bile illa başlat menüsüne ekliyor o mağaza uygulamalarını hatta bunun için arkaplanda birçok servis çalışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım Microsoft kullanıcıların rahatsız oldukları konulara kulak verir ve düzeltir bu durumu.
Öyle deme "WinDoWs 7 MiLaTan KaLma mOruQ sEn WinDOwS 10'A gEç 1000 fPs ArTsın".

Bu nasıl saçma bir başlık? Herkesin bilgisayarı üst düzey mi de herkes W10 kullansın? Ayrıca Windows 7 10 numara işletim sistemi. W10 ilk çıktığında uzun süre kullandım. Iki işletim sistemini de iyi biliyorum. Windows 10'daki gereksiz uygulamalar zaten en kötü tarafı.
Çok haklısınız arka planda çalışan o posta takvim Skype mağaza uygulamaları oyun oynarken beni çok engelliyor aniden FPS düşüyor geri çıkıyor , Sonra her bağlantıyı Edge ve mağaza ile açmam için zorlaması . Aynı zamanda bir resim açacağım zaman o yavaş fotoğraflar uygulaması sayesinde artık resimlere bakmıyorum . Revo Uninstaller Pro ile uygulamaları siliyordum . C ' ye baktığım zaman yine hala uygulamalar ile ilgili dosyalar var , başlangıç ekranında sürekli Netflix ve Spotify yüklemem için ekranı kaplıyor . Ve son olarak Candy Crush oyunları . Bende isterdim geri 7 veya 8 kullanmak ama dönsem bile şartlar ve baskılar ve o ekranda 2020 de windows 7 bitecek penceresi beni 10 ' a zorla döndürebilir . Diye geçmek istemiyorum . Şuan 7 kullanan arkadaşlar pencerede uyarılar veya etrafta (10 ' geç hadi !! ) diyen uyarılar var mı ? Ve Windows 7 kurduğun anda hemen virüs yersin diye diyenler var . Aktif olarak Windows 7 kullananlar böyle sorunlar yaşıyor mu ? Cevaplarsa iyi olur .
@Heinz.Guderian @SkyLord06TR @KırAtlıLiberal @Alone Person

Çok haklısınız arka planda çalışan o posta takvim Skype mağaza uygulamaları oyun oynarken beni çok engelliyor aniden FPS düşüyor geri çıkıyor , Sonra her bağlantıyı Edge ve mağaza ile açmam için zorlaması . Aynı zamanda bir resim açacağım zaman o yavaş fotoğraflar uygulaması sayesinde artık resimlere bakmıyorum . Revo Uninstaller Pro ile uygulamaları siliyordum . C ' ye baktığım zaman yine hala uygulamalar ile ilgili dosyalar var , başlangıç ekranında sürekli Netflix ve Spotify yüklemem için ekranı kaplıyor . Ve son olarak Candy Crush oyunları . Bende isterdim geri 7 veya 8 kullanmak ama dönsem bile şartlar ve baskılar ve o ekranda 2020 de windows 7 bitecek penceresi beni 10 ' a zorla döndürebilir . Diye geçmek istemiyorum . Şuan 7 kullanan arkadaşlar pencerede uyarılar veya etrafta (10 ' geç hadi !! ) diyen uyarılar var mı ? Ve Windows 7 kurduğun anda hemen virüs yersin diye diyenler var . Aktif olarak Windows 7 kullananlar böyle sorunlar yaşıyor mu ? Cevaplarsa iyi olur .
@Heinz.Guderian @SkyLord06TR @KırAtlıLiberal @Alone Person
Şuan öyle bir uyarı pencereleri yok Windows 7'de ayrıca girdiğin sitelere, indirdiğin dosyalara, kullandığın programlara güveniyorsan eğer bir sıkıntı yaşamazsın virüs konusunda.

Dosya indirmiyorum sürücüler dışında Google ve Steam başka yok .

Hayır, uyarı yok. Windows 7 kurduğun anda virüs yersin diyenler bilgisayardan zerre anlamayan cahildir. Daha geçen sene benim kötü olan PC'de XP kullandım. Dikkat edersen hiçbir sorun olmaz. Zaten dikkat etmezsen Windows 10'da da virüs bulaşır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı