Sistem özellikleri bunu gerektiriyor [emoji16]Aramızda halen Windows 7 kullanan var mı?
Windows 10'un bütün sürümlerini denedim lakin hala daha önüme Windows 7 kadar stabil olan bir sürüm karşıma çıkmadı kaldı ki sadece konu stabilite de değil. Windows 7'de her şey daha yerli yerinde yani demek istediğim aradığın bir ayarı çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz ama Windows 10'da DNS bile değiştirmek istesem on tane yere girip tıklamam gerekiyor. Ayrıca arka planda sürekli mağazadan reklam vermesi çok rahatsız edici kaldırsam bile illa başlat menüsüne ekliyor o mağaza uygulamalarını hatta bunun için arkaplanda birçok servis çalışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım Microsoft kullanıcıların rahatsız oldukları konulara kulak verir ve düzeltir bu durumu.
Eski sistemlerde Windows 8.1 7`ye göre daha stabil bence.Var). XP'nin mirası gibi oldu 7'de. Gayet stabil, hızlı ve şeker gibi işletim sistemi. Eski sistemlerde de gayet hızlı çalışması, az ram tüketmesi en iyi avantajı.
Benimki destekliyor ama temiz ISO bulamadım hep oynanmış .Ryzen sistemim Windows 7 desteklese direk 7'ye geri dönerim.
Ryzen destekliyor W7 64 Bit'i.Ryzen sistemim Windows 7 desteklese direk 7'ye geri dönerim.
Ryzen 3 2200G desteklemiyor diye biliyorum.Ryzen destekliyor W7 64 Bit'i.
AMD'nin chipset sürücüleri var, işlemcisel bir fark olacağını sanmıyorum.Ryzen 3 2200G desteklemiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.