Bu nasıl saçma bir başlık? Herkesin bilgisayarı üst düzey mi de herkes W10 kullansın? Ayrıca Windows 7 10 numara işletim sistemi. W10 ilk çıktığında uzun süre kullandım. Iki işletim sistemini de iyi biliyorum. Windows 10'daki gereksiz uygulamalar zaten en kötü tarafı.
Windows 10'un bütün sürümlerini denedim lakin hala daha önüme Windows 7 kadar stabil olan bir sürüm karşıma çıkmadı kaldı ki sadece konu stabilite de değil. Windows 7'de her şey daha yerli yerinde yani demek istediğim aradığın bir ayarı çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz ama Windows 10'da DNS bile değiştirmek istesem on tane yere girip tıklamam gerekiyor. Ayrıca arka planda sürekli mağazadan reklam vermesi çok rahatsız edici kaldırsam bile illa başlat menüsüne ekliyor o mağaza uygulamalarını hatta bunun için arkaplanda birçok servis çalışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım Microsoft kullanıcıların rahatsız oldukları konulara kulak verir ve düzeltir bu durumu.
Windows 10 kullanmak artık zorunluluk haline geldi. Siz de bilgisayarınızı ilk sayfadaki Windows 7 kullanan arkadaş gibi sadece film izlemek için kullanıyorsanız farketmemeniz normal. Benim de en sevdiğim işletim sistemi Windows 7'ydi ama Windows 10'a geçince bir sıkıntı yaşamadım ve daha güncel. Hala Windows 10'a sallamanın manası yok.Öyle deme "WinDoWs 7 MiLaTan KaLma mOruQ sEn WinDOwS 10'A gEç 1000 fPs ArTsın".
Ben Windows 10'a sallamıyorum lakin şuan Windows 10 kullanmak zorundaymışım gibi de hissetmiyorum ve Windows 7'yi daha sade, daha kullanışlı, daha hafif buluyorum çünkü Windows 10'da hala daha tam bir düzen söz konusu değil örnek vermem gerekirse bazı ayarların Windows ayarlar kısmında bazılarının da denetim masasında olması yani sonuçta bir düzensizlik halinin olması hadi bunu da geçtim sürekli olarak istemediğim, nefret ettiğim mağaza uygulamaların reklamlarına maruz kalmam ve ayarlar kısmında reklam istemediğimi belirttiğim halde bana hala daha reklam dayatması, arayüzünü kişileştirmede çok cılız kalması vs. Ayrıca söyler misin bana ne yapamıyorum ben Windows 7'de şuan veya 8'de. Oyunumu oynuyorum, internet tarayıcılarımın hepsi güncel yani destek bitmemiş, kuramadığım bir program da yok ne zorunluluğu var şimdi Windows 10'un? DirectX 12 mi? Güvenlik mi?Windows 10 kullanmak artık zorunluluk haline geldi. Siz de bilgisayarınızı ilk sayfadaki Windows 7 kullanan arkadaş gibi sadece film izlemek için kullanıyorsanız farketmemeniz normal. Benim de en sevdiğim işletim sistemi Windows 7'ydi ama Windows 10'a geçince bir sıkıntı yaşamadım ve daha güncel. Hala Windows 10'a sallamanın manası yok.
Aynen Windows 8.1'in sistem açılış ve kapanış süreleri çok kısa o yönünü çok severim 8'in.Windows 8.1 Pro en iyisi 32 bit yüklü harddisk ile 3 saniyede açılıyor ve 1 aydır hiç crash vermedi.
Konu ile ilgili değil ama temiz güncel Windows 7 ISO nerede bulunur ?
Oralar artık dutluk, haberin olsun.Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.tb.rg-adguard.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.