Halen Windows 7 kullanan var mı?

Hangi işletim sistemi?

• Windows XP

Oy: 11 4,4%
  • Windows Vista

Oy: 2 0,8%
  • Windows 7

Oy: 63 25,2%
  • Windows 8

Oy: 0 0,0%
  • Windows 8.1

Oy: 9 3,6%
  • Windows 10

Oy: 165 66,0%

• Oy verenlerin toplamı
    250
Bu nasıl saçma bir başlık? Herkesin bilgisayarı üst düzey mi de herkes W10 kullansın? Ayrıca Windows 7 10 numara işletim sistemi. W10 ilk çıktığında uzun süre kullandım. Iki işletim sistemini de iyi biliyorum. Windows 10'daki gereksiz uygulamalar zaten en kötü tarafı.
Windows 10'un bütün sürümlerini denedim lakin hala daha önüme Windows 7 kadar stabil olan bir sürüm karşıma çıkmadı kaldı ki sadece konu stabilite de değil. Windows 7'de her şey daha yerli yerinde yani demek istediğim aradığın bir ayarı çok rahat bir şekilde bulabiliyorsunuz ama Windows 10'da DNS bile değiştirmek istesem on tane yere girip tıklamam gerekiyor. Ayrıca arka planda sürekli mağazadan reklam vermesi çok rahatsız edici kaldırsam bile illa başlat menüsüne ekliyor o mağaza uygulamalarını hatta bunun için arkaplanda birçok servis çalışıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Umarım Microsoft kullanıcıların rahatsız oldukları konulara kulak verir ve düzeltir bu durumu.
Öyle deme "WinDoWs 7 MiLaTan KaLma mOruQ sEn WinDOwS 10'A gEç 1000 fPs ArTsın".
Windows 10 kullanmak artık zorunluluk haline geldi. Siz de bilgisayarınızı ilk sayfadaki Windows 7 kullanan arkadaş gibi sadece film izlemek için kullanıyorsanız farketmemeniz normal. Benim de en sevdiğim işletim sistemi Windows 7'ydi ama Windows 10'a geçince bir sıkıntı yaşamadım ve daha güncel. Hala Windows 10'a sallamanın manası yok.

Windows 10 kullanmak artık zorunluluk haline geldi. Siz de bilgisayarınızı ilk sayfadaki Windows 7 kullanan arkadaş gibi sadece film izlemek için kullanıyorsanız farketmemeniz normal. Benim de en sevdiğim işletim sistemi Windows 7'ydi ama Windows 10'a geçince bir sıkıntı yaşamadım ve daha güncel. Hala Windows 10'a sallamanın manası yok.
Ben Windows 10'a sallamıyorum lakin şuan Windows 10 kullanmak zorundaymışım gibi de hissetmiyorum ve Windows 7'yi daha sade, daha kullanışlı, daha hafif buluyorum çünkü Windows 10'da hala daha tam bir düzen söz konusu değil örnek vermem gerekirse bazı ayarların Windows ayarlar kısmında bazılarının da denetim masasında olması yani sonuçta bir düzensizlik halinin olması hadi bunu da geçtim sürekli olarak istemediğim, nefret ettiğim mağaza uygulamaların reklamlarına maruz kalmam ve ayarlar kısmında reklam istemediğimi belirttiğim halde bana hala daha reklam dayatması, arayüzünü kişileştirmede çok cılız kalması vs. Ayrıca söyler misin bana ne yapamıyorum ben Windows 7'de şuan veya 8'de. Oyunumu oynuyorum, internet tarayıcılarımın hepsi güncel yani destek bitmemiş, kuramadığım bir program da yok ne zorunluluğu var şimdi Windows 10'un? DirectX 12 mi? Güvenlik mi?

İmkan olsa bende kullanacağım 7. Ssd de uçuyor mümbarek. Windows 8.1 neden daha hızlı açılıyor ve kapanıyor çünkü hızlı başlatmayı daha iyi kullanıyor 8.1 mekanik disk de de ssd de de. Ama Windows 10 da illaki bazen sistem açılışında sapıtıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı