Half-Life 1 oynarken çok fazla midem bulanıyor

Ben de yaşadım böyle bir şey. Tek farkı bende baş ağrısı ve baş dönmesi de oluyordu. Sebebini tahmin edebiliyorum ama. Bence oyundaki gorsel efektlerin yorucu, fazla ve eski olmasından kaynaklı bu. Aynı şey ses efektleri ve gorsel tasarım için de gecerli.

Arkadaşlar Steam indirimlerinden Half-Life 1 ve birkaç Half-Life oyunu aldım. Bugün Half-Life 1 oynamaya başladım ama oynarken çok fazla midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Siz oynarken sizde de böyle sorunlar var mıydı?

Evet vardı ama Online'da oda çok normal hızlı ve tutabilir ama hikayeli pek bulandırmaz herhalde.
Bende Valve'ın eski oyunlarını oynayınca bir garip oluyorum Source motorunun değişik ve ürkünç bir havası var.

Half-Life Source motoru ile yapılmadı diye biliyorum başka bir motor ile yapılıp sonradan değiştirlince Source oldu diye biliyorum.

Arkadaşlar Steam indirimlerinden Half-Life 1 ve birkaç Half-Life oyunu aldım. Bugün Half-Life 1 oynamaya başladım ama oynarken çok fazla midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Siz oynarken sizde de böyle sorunlar var mıydı? Varsa nasıl çözdünüz bu sorunu? Umarım cevap verirsiniz.
Hocam sorununuz karakter hareket ederken sağa sola ani olarak ivmelenmesi, bunu ayarlardan kapatıp oynayın. Aynı durumu black mesa oyununda yaşıyordum kapattığımda daha rahatlamış bir şekilde oynuyordum.

Gençler adamda motion sickness var fps oyunlariiyi gelmez bu durumda olanlara en yakın arkadaşım sırf bu yüzden portal serisini oynayamazdi
Gençler adamda Motion sickness var FPS oyunlari yi gelmez bu durumda olanlara en yakın arkadaşım sırf bu yüzden portal serisini oynayamazdi.

Arkadaşlar Steam indirimlerinden Half-Life 1 ve birkaç Half-Life oyunu aldım. Bugün Half-Life 1 oynamaya başladım ama oynarken çok fazla midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Siz oynarken sizde de böyle sorunlar var mıydı? Varsa nasıl çözdünüz bu sorunu? Umarım cevap verirsiniz.
Bende de var aynı durum. Mide bulandırıcı renk paketleri ve grafikleri var. Ama yanında birazcık atıştırmalık koyarsan ve yersen mide bulantısı gidecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı