Half Life'da bölüm isimleri var anamalous materials,office complex gibi.Yapamadığın yerde YouTube'u açıp görev adını yazıp yapılışını gorebiliyorsun ama hl de böyle bir şey mümkün değil ya da baştan sonuna kadar her şeyi izlemen lazım.![]()
Half Life'da bölüm isimleri var anamalous materials,office complex gibi.Yapamadığın yerde YouTube'u açıp görev adını yazıp yapılışını gorebiliyorsun ama hl de böyle bir şey mümkün değil ya da baştan sonuna kadar her şeyi izlemen lazım.![]()
Half-Life'da bölüm isimleri var anamalous materials, Office complex gibi.
FPS türünün atası Wolfenstein ve Doom'dur.Umarım oyunun 1998'de çıktığını göz önünde bulundurursun.Bu oyun o yılda devrimsel nitelikteydi.Hiçbir oyunda olmayan şeyler vardı bu oyunda.Birinci olarak FPS/Shooter'ın atası bu oyun.Onun haricinde silah mekanikleri harita dizaynı ve hiçbir oyunda olmayan derin bir hikaye vardı.
FPS türünün atası Wolfenstein ve Doom'dur.
Hocam, balon dediginiz oyunu hangi tarihte oynadiniz da balon deme gereği duydunuz, merak ediyorum.
Sonunu okuyun lütfen.Half Life balonmuş, konu kapanabilir.![]()
Bir de sonunu okusanız keşke o zaman cevap verseniz.
Hocam, ben okudum, oyuna balon dediginiz tarihi soruyorum, şu an fikrinizi sormuyorum.
Lisedeki beden hocamı Half Life'a başlatmıştım seneler önce, takır takır kaldığı yerleri youtube'dan açıp izliyordu.GTA San Andreas ve Vice City'yi defalarca bitirmiş 4'ü oynamış (son görevde bugdan bitiremedim) 5'i bitirmiş biri olarakdan hiçbir oyun GTA serisinin yerini tutamaz bana kalırsa.
Yapamadığın yerde YouTube'u açıp görev adını yazıp yapılışını gorebiliyorsun ama hl de böyle bir şey mümkün değil ya da baştan sonuna kadar her şeyi izlemen lazım.![]()
En son 16 Aralık'ta oynadım yaz aylarında Discord'a konusu döndü balon dedim. Şimdi keşke balon demeseydim diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.