Half-Life 1 oyununa balon denmesi kadar saçma bir şey görmedim.
Artık yeter. Başını okuyorsanız sonunu da okuyun ben bu oyuna balon demedim.
Senin yazdığın mesajı bile alıntılamadım yanlış anladın.
GTA San Andreas ve Vice City'yi defalarca bitirmiş 4'ü oynamış (son görevde bugdan bitiremedim) 5'i bitirmiş biri olarakdan hiçbir oyun GTA serisinin yerini tutamaz bana kalırsa.
Yapamadığın yerde YouTube'u açıp görev adını yazıp yapılışını gorebiliyorsun ama hl de böyle bir şey mümkün değil ya da baştan sonuna kadar her şeyi izlemen lazım.![]()
Dün aldım iade ettim balon oyun.
renkler ve zevkler kesinlikle tartışılamaz ama size hitap etmeyen bir oyuna balon yeah diyemezsiniz. GTA V mesela bana hitap etmiyor nedeni ise görevler tekrarlı hep. Soygun yapılacak araba bul, silah bul onu bul bunu bul git arabayı sakla vs tüm görevler neredeyse kopya fakat bu oyuna balon deme hakkımı vermiyor. RDR 2 mesela gizemi fazla olabilir ayrıntı çok olabilir 2 saat oynamışlığım var yeni kampa geçip bar kavgasına girdim ama sarmadı fakat bana balon deme yetkisi vermiyor. Kaldıki 90lı yıllarda çıkmış hala gizemini koruyan ve 3D ilk FPS oyunu olan hl için balon demek aşırı saçma.Öyleki düşünün hl evreninde geçen yan oyunlar bile marka oldu.Dün aldım iade ettim balon oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.