Half Life 2 Hala Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 7.007
Makaleler
2
İndirime girdiğinde almayı düşünüyorum , arkadaşlarım tavsiye etti ve oynadım hoşuma gitti. 98 yapımı bir oyuna göre müthiş fakat hala alınır mı? Alırsam genelde online oynayacağım. Genellikle kaç çevrimiçi oyuncu olur? Bir de oynayanların çoğu crackli oynuyor herhalde fakat ben cracke bulaşmak istemiyorum.

Half-Life 2 Online değil ki?
1578497799130.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valve onaylı topluluk tarafından yapılan, Half life 1 yeniden elden geçirildiği, Black mesa göz atabilirsiniz.

@Perceival

@Anil26 Half life 2 satın aldığında, ayrıca Half life 2 Çok oyunculusu geliyor. Ama Half life 2 çok oyunculu modunu oynayan yok. Daha çok Half life 1 oynanıyor. @Frik

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Half-Life 2 2004 yılında piyasaya çıktı. 1998 yılında çıkan ilk oyun.
Yanlış görmüşüm😀 Half life 1 olacakmış sanırım.
Ya aslında şu Unlost'un videolarında oynadığı oyunu (Crossfire günlükleri) diyorum , bugünde arkadaşlarla bilgisayar dersinde oynadık 7 kişi.

Son düzenleme:
İlk Half life bahsediyorsun. Yukarıda Türkçe alt yazı desteği ve satın alma bağlantısını attım. Black mesa ise topluluk tarafından, güncel Source oyun motoru kullanarak yapıldı. Sadece tek oyunculusunu içeriyor.
Alacaksanız, indirim bekleyip Valve complete pack satın alın. Ortalama 35 ₺ civarına geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı