Half-Life 2 oynanır mı?

Oakenshield

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
587
Çözümler
1
Merhaba, Half-Life 2 oyununu oynamak istiyorum. 2004 olduğu için biraz endişeliyim. Sizce oynamalı mıyım? DLC'lerden bahsediliyor. DLC ile mi oynamalıyım? Şimdiden teşekkürler.
 
1'i oynayıp beğendiyseniz oynayın tabii 2004 olsa bile bence gayet akıp gidiyor. Ayrıca DLC dediğiniz şeyler hikaye paketleri, hikayeyi devam ettiriyor bitirmiyor ama HL2'yi oynayıp bitirmek için o DLC'lere ihtiyacın yok. Oyunun hikayesi şu an yarım sayılır Half-Life 3 çıkana kadar.

Ben DLC'leri oynarken o kadar da eğlenmemiştim ama HL2'yi bitirdikten sonra oynamak isterseniz alabilirsiniz dlceride tabii.
 
2 ay önce bitirdim mekanikler bu gün bile sağlam ama eğer grafiklerden dem vuruyorsan orjinal oyun için steamde Half Life 2 uptade diye ayrı bir güncelleme var bunu deneyebilirsiniz. Bana sorarsınız grafiklerde güzel yinede.
 
Half Life belgeselini izledikten sonra ve hali hazırda Black Mesa'yı da yeni bitirmişken yeniden başladım ben. Şu an Episode 2'deyim ve şahane ilerliyor. Sevdiğin bir seri ise eski yeni fark etmez, her türlü oynatır kendini oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı