Half-Life 2 oynanır mı?

Oyna gör ben senin sevdiğin türü bilemem ben beğenmedim.

Eğer grafik yönünden beğenmediysen benim için sorun yok zaten genellikle düşük sistemli oyunlar oynarım.
Oyunu bitirdikten sonra kafandaki soru işaretlerinden arınmak adına "Half-Life belgeseli" diye YouTube'dan aratırsan 2 saatlik bir belgesel çıkacak onu izlemeni tavsiye ederim.

Tamamdır.
 
@Şevki1453 pek farketmiyor aslında. Hikayesini kabataslak bilse de yeter. Ben HL1'i bitirmeden HL2'ye başladım bir şey kaybetmedim çünkü HL1'de hikaye anlatan diyalog yok gibi bir şey.
 
Önce Half-Life 1 oynamanı öneririm. Eğer sistem özelliklerin yeterliyse Half-Life 1'in remake'i olan BlackMesa'yı oyna. Ben BlackMesa'yı Half-Life 2'den de 1'den de daha çok sevdim. BlackMesa'dan sonra Half-Life 2 ve episodeları. Oynanır.
 
Önce Half-Life 1 oynamanı öneririm. Eğer sistem özelliklerin yeterliyse Half-Life 1'in Remake'i olan Black Mesa'yı oyna. Ben Black Mesa'yı Half-Life 2'ten de 1'den de daha çok sevdim. Black Mesa'dan sonra Half-Life 2 ve Episode'ları. Oynanır.

Remakeini sistemim kaldırmıyor maalesef :(
Önce Half-Life 1 oynamanı öneririm. Eğer sistem özelliklerin yeterliyse Half-Life 1'in Remake'i olan Black Mesa'yı oyna. Ben Black Mesa'yı Half-Life 2'den de 1'den de daha çok sevdim. Black Mesa'dan sonra Half-Life 2 ve Episode'ları. Oynanır.

Bir şey diyeceğim benim kartıma akşam para gelecek şu an yükleyemedim de DLC'siz oynasam sorun olur mu?
 
Yok grafiği zaten güzel müzikleri atmosfere uyuyor ama hikaye aktarımı kötü hiçbir şey anlamadım FPS'ten çok bulmaca oyununa benziyor.
Hikayeyi oyuncuya anlatımı konusunda eski tip kalmış bir oyun, evet. Oyunun temelleri 1996-98'de atıldığından normaldir. Fakat belgeselleri izlerseniz arkada dönen hikaye ve olayların başka hiç bir oyunda bu kadar iyi olmadığını öğrenirsiniz. Bilmeyenler için yazdım.
 

Geri
Yukarı