Half-Life 3 çıkar mı?

Demorlius

Hectopat
Daha fazla  
CS2 geliyor, daha önce sanırsam CSS çıktığında HL2 ardından çıkmıştı. İnanılmaz merak ediyor beklettiler, özellikle benim gibi Half-Life fanboylarına bir nimet düşmesini umuyorum 2025'te. Half-Life 3 çıkmazsa son bölüm Borealis gemisinde uzun maceralı bir görev bizi bekleyebilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kanka "2" ibaresi bile Counter Strike oyununa 11 yılda geldi düşün yani. Arkadaşlar haklı, Valve 3 ile uğraşmaz. :D

Çıkacak arkadaşlar CS2 ile Source 2'nin SDK paylaşılırsa Custom olarak yapar fanboylar birleşip.

CS2 geliyor, daha önce sanırsam CSS çıktığında HL2 ardından çıkmıştı. İnanılmaz merak ediyor beklettiler, özellikle benim gibi Half-Life fanboylarına bir nimet düşmesini umuyorum 2025'te. Half-Life 3 çıkmazsa son bölüm borealis gemisinde uzun maceralı bir görev bizi bekleyebilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam Alyx çıktı, 2.1, 2.2 çıktı şimdi Half-Life 2.2.1 filan çıkar 3 çıkmaz.

Bir devam oyunu gelecek fakat 3 sayısıyla mı gelir emin değilim. Devam oyunu gelmeyecek olsa Half- Life Alyx'in sonunda Half- Life 2 Episode Two'nun finalini değiştirme gereği duymazlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı