Half-Life 3 gelecekte tüm zamanların en iyisi olabilir mi?

Tüm zamanların en iyisi fazla iddialı olmuş, GTA 6 veya Witcher 4'ün çıkacağı senelerde çıkarsa yılın oyunu bile olamaz.

Aperture Desk Job, 30 dakikalık bir teknoloji demosu olmasına rağmen bana Valve'ın singleplayer oyunlardaki hafif mizah içeren ancak genele vardığımızda karamsar çizilen bir dünya anlatısının tadını verdi. Adamlar hala eski günlerinden bir şey kaybetmemiş.

Tüm zamanların en iyisi fazla ucu açık bir kavram, ancak Valve'ın şimdiye kadar iptal ettiği tonlarca proje var, eğer Half-Life 3 de içlerine sinmezse, yine iptal ederler. Dolayısıyla oyunun kötü olacağını düşünmüyorum.

DOOM The Dark Ages ile birlikte bekliyorum, bakalım bu sefer hangi teknik devrimle gelecekler?

GTA 6'nın LGBT, woke ve sjw bir oyun olacağını düşünüyorum.

Ben oyle dusunmuyorum. Nadiren bazi NPC'ler icin oyle olabilir belki ama bence bu gerçekçi acidan da mantikli olabilir.

Valve Half:Life serisindeki oyunlarda dikkat ederseniz her oyun için farklı bir teknolojiyi en iyi şekilde kullanmış zaten bu sayede half:Life 20 senedir hala unutulmadı hikayeside çok iyi bana kalırsa ama bunu half Life 3'te yapabilecekler mi bize zaman gösterecek yaparlarsa ve bunu çok iyi bir şekilde oturturlarsa bu oyunun çok rahat listede ilk 10'a girebileceğini düşünüyorum bu benim şahsi düşüncemdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı