Arda Korludağ
Kilopat
Yakabilirim.Eski sevgilim.![]()
Yakabilirim.Eski sevgilim.![]()
Yapımcı firmanın borçlarından dolayı kapandı. Borcu ödenmiş olsaydı şu an açık ve hala da oynuyor olurdum.Bu oyun kapandı mı? Ya da neden kapandı ki? Bence çok güzel bir oyundu.
Yapımcı firmanın borçlarından dolayı kapandı. Borcu ödenmiş olsaydı şu an açık ve hala da oynuyor olurdum.
Şundan bahsediyorsunuz. Bu Half Life oluyor. Bundan ayrı olarak Half Life: Blue Shift, Half Life: Opposing Force var. Ama sizin dediğiniz Half Life.Half Life zaten. Yalnız bunun baya bir oyunu var Gordon ile oynuyorduk dediğimde. Uzay falan da var.
Reyiz o oyun duyruldu. Eli kulağında.Age of Empires 4'ü bekliyorum. Bilmiyorum kaç yıl oldu. Gel artık.
Şundan bahsediyorsunuz. Bu Half Life oluyor. Bundan ayrı olarak Half Life: Blue Shift, Half Life: Opposing Force var. Ama sizin dediğiniz Half Life.
Lisedeyken oynamıştım bende. 2 milyon civarında para yapmıştım. 50 günlük itemleri dizmeyi düşünüyordum oyun kapandı. 6 yıl oldu yahu.Yapımcı firmanın borçlarından dolayı kapandı. Borcu ödenmiş olsaydı şu an açık ve hala da oynuyor olurdum.
Ben daha dün gibi hatırlarım kapanışını. Hala da dosyaları duruyor.Lisedeyken oynamıştım bende. 2 milyon civarında para yapmıştım. 50 günlük itemleri dizmeyi düşünüyordum oyun kapandı. 6 yıl oldu yahu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.