Half-Life bağımlısıyım

Size ilginç gelebilir ama Half-Life bağımlılığım var bazen haftada 7-8 kez bitiriyorum neredeyse her gün yeniden tüm seriyi bitirdim artık diyolog ezberlemeye başladım tüm haritaları evimden iyi biliyorum örnek: Ravenholm şehrini evimden iyi biliyorum sizce speedrun filan mı yapayım zaten bırakamıyorum oyunu çünkü.

Ben Half-Life serisini zorlana zorlana sıkıla sıkıla zar zor bitirmiş birisiyim ve şunu demek istiyorum siz bu oyun serisini nasıl bu kadar çok oynayabiliyorsunuz.
 
1 kere bile bitiremedim çok tatsız tuzsuz kötü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Nasıl bağımlı olabilirsin böyle bir oyuna?
 
1 kere bile bitiremedim çok tatsız tuzsuz kötü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Nasıl bağımlı olabilirsin böyle bir oyuna.
Hocam oyun bir bilmece oyunu gibi size ne yapacağınızı söylemiyor mesela bir bölümde Combine’ların duvarını kırmak için elektrik devresine bomba atman gerekiyor oyun bunu söylemiyor ama yere gereğinden fazla bomba bırakıp size ipucu veriyor siz çözdüğünüzde ise “ben bu oyunu oynuyorum” diyorsunuz kendi kendine dediğim gibi oyunu bir bilmece oyunu oynar gibi oynarsanız gayet sarar
 
Bende öyleyim ama online da HL 1 oynuyorum her gün, PC'yi yeni formatladığım için daha yüklemedim.
 

Geri
Yukarı