Half-Life Online oynama

CS durargindan giriyorum ama hileden gecilmiyor surekli gok yuzunu tarayip kill alan hilecilerden bilgisayari kirasim geliyor.
Cs duragindan giriyorum oynuyorum guzelce derken hemen bi hileci geliyor gokyuzunu taramaya basliyor sen istersen ondan fersah fersah uzakta ol ölüyorsun kaciş yok sonra sinir krizinden pc yi kirasim geliyor bu hile olayi neden engellenmiyor

Artı -2 Eksi
Crack Half-Life Steam sunucularına giremiyor diye biliyorum. Herhangi biriniz korsan oynuyorsa internetten bir server bulup ona girmelisiniz. İkisi de orijinal ise Find Servers'tan boş bir sunucu bulup direkt oynayabilirsiniz.

Oynayabilirsin yalnız oyunu fazla oynayan kalmadı vs atıcak adam zor bulunuyor. Oynayacaksan da Steam'den 18.5 liraya Half-Life alıp üzerine ag6.6 kurarsan profesyonel oyuncularla oynayabilirsin.

Hahahah! Hiç gülesim yoktu. Yıllar boyunca korsan oynadıktan sonra oyunu satın aldım ve aradaki farklara baktım. Şunu söyleyeyim birkaç sunucu dışında hemen hemen her sunucuya girilebilmekte, korsan sürüm steam sürümünden daha stabil. Oyunu satın alın ama korsan oynayın bence.

İki taraf da oyunyöneticisi sunucusuna girebilir.

Bilmiyorsanız ne diye yanlış bilgi veriyorsunuz. 😅
Hayır, HL ve CS gibi oyunlar steam'de çok daha iyi durumdalar. Mesela korsan olanlarda bazı konsol komutlarının eksik olması, görüntünün daha kötü olması ve hassasiyetin 1.0'ın altına düşürülmemesi gibi eksikler var.

Hayır, HL ve CS gibi oyunlar steam'de çok daha iyi durumdalar. Mesela korsan olanlarda bazı konsol komutlarının eksik olması, görüntünün daha kötü olması ve hassasiyetin 1.0'ın altına düşürülmemesi gibi eksikler var.
Dostum daha stabil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı