Stabil ne demek bilmiyor musun? Bilmiyorsan daha fazla konuşmayacağım.Girip farklarına bakabilirsin, 2 sürümde de yüzlerce saat oynamışımdır, ayrıca stabil derken neyden bahsediyorsun?
Açıklayamayacağın şeye yorum yapman komikmiş.Stabil ne demek bilmiyor musun? Bilmiyorsan daha fazla konuşmayacağım.
Arkadaşlar öncelikle sakin olalım. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bu forumda korsan desteği verilmiyor. Konu sahibine gelince eğer korsan bir oyun ise destek verilmiyor maalesef ama orijinal ise arkadaşınla oynayabilirsin. Nasıl oynayacağını anlatmak için araştırma yaptım bu Steam sayfasından aradığınız bilgiye erişebilirsiniz.
(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam, dayanıklı, dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı yok.
Sadece sana yönelik bir mesaj değil o sizde dikkatli okuyun. Amacım doğru bilgiyi vermek. Ve az önceki arkadaşların stabil kavgasını görmüşsünüzdür.Konuyu okusaydın orijinal olduğunu anlardın. Ortada kavga yok tartışma var. Ve gereksiz emoji atmayı bırakın.
Ben Half-Life 1998'de çıktı yazmışım yalan mı?
Sadece sana yönelik bir mesaj değil o sizde dikkatli okuyun. Amacım doğru bilgiyi vermek. Ve az önceki arkadaşların stabil kavgasını görmüşsünüzdür.
Onun dışında hem kavga olayını açıkladım hem de arkadaşa çözüm yolu gösterdim. İyi akşamlar @Tek7HackDedi bayım.Gereksiz mesaj diye raporlasan yeter.
Arkadaşlar öncelikle sakin olalım. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bu forumda korsan desteği verilmiyor. Konu sahibine gelince eğer korsan bir oyun ise destek verilmiyor maalesef ama orijinal ise arkadaşınla oynayabilirsin. Nasıl oynayacağını anlatmak için araştırma yaptım bu Steam sayfasından aradığınız bilgiye erişebilirsiniz.
(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam , dayanıklı , dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) Herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı
Ortada ne korsana destek var ne de kavga var dostum. Oyunun orijinalini satın alıp steam dışından indirmesini korsan olarak görmezsiniz bence.Arkadaşlar öncelikle sakin olalım. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bu forumda korsan desteği verilmiyor. Konu sahibine gelince eğer korsan bir oyun ise destek verilmiyor maalesef ama orijinal ise arkadaşınla oynayabilirsin. Nasıl oynayacağını anlatmak için araştırma yaptım bu Steam sayfasından aradığınız bilgiye erişebilirsiniz.
(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam , dayanıklı , dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) Herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı yok.
Hahah. Ne kavgası arkadaşım. Tartışma ile kavgayı bir tutma lütfen.Sadece sana yönelik bir mesaj değil o sizde dikkatli okuyun. Amacım doğru bilgiyi vermek. Ve az önceki arkadaşların stabil kavgasını görmüşsünüzdür.
Konuyu okusaydın orijinal olduğunu anlardın. Ortada kavga yok tartışma var. Ve gereksiz emoji atmayı bırakın.
Ben Half-Life 1998'de çıktı yazmışım yalan mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.