Half-Life Online oynama

Arkadaşlar öncelikle sakin olalım. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bu forumda korsan desteği verilmiyor. Konu sahibine gelince eğer korsan bir oyun ise destek verilmiyor maalesef ama orijinal ise arkadaşınla oynayabilirsin. Nasıl oynayacağını anlatmak için araştırma yaptım bu Steam sayfasından aradığınız bilgiye erişebilirsiniz.

(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam , dayanıklı , dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) Herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Artı -1 Eksi
Arkadaşlar öncelikle sakin olalım. Bazı arkadaşların bahsettiği gibi bu forumda korsan desteği verilmiyor. Konu sahibine gelince eğer korsan bir oyun ise destek verilmiyor maalesef ama orijinal ise arkadaşınla oynayabilirsin. Nasıl oynayacağını anlatmak için araştırma yaptım bu Steam sayfasından aradığınız bilgiye erişebilirsiniz.

(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam, dayanıklı, dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Konuyu okusaydın orijinal olduğunu anlardın. Ortada kavga yok tartışma var. Ve gereksiz emoji atmayı bırakın.

Ben Half-Life 1998'de çıktı yazmışım yalan mı?

Konuyu okusaydın orijinal olduğunu anlardın. Ortada kavga yok tartışma var. Ve gereksiz emoji atmayı bırakın.

Sadece sana yönelik bir mesaj değil o sizde dikkatli okuyun. Amacım doğru bilgiyi vermek. Ve az önceki arkadaşların stabil kavgasını görmüşsünüzdür.

(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam , dayanıklı , dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) Herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı

(Bu forum kavga etmek için veya ciddi tartışma için değildir. Sadece bilgi paylaşımı yapılmalı ve aile ortamı kurulmalıdır. Stabil ne demek onun kavgasını yapıyorsunuz. Ayrıca stabil kelimesi sağlam , dayanıklı , dengeli ve kararlı anlamlarına gelir.) Herkese iyi günler konuyu uzatmanın bir anlamı yok.
Ortada ne korsana destek var ne de kavga var dostum. Oyunun orijinalini satın alıp steam dışından indirmesini korsan olarak görmezsiniz bence.
Sadece sana yönelik bir mesaj değil o sizde dikkatli okuyun. Amacım doğru bilgiyi vermek. Ve az önceki arkadaşların stabil kavgasını görmüşsünüzdür.
Hahah. Ne kavgası arkadaşım. Tartışma ile kavgayı bir tutma lütfen. 🤣

Half-Life 1998 yılında ilk çıkışını yaptı. Şu anki stabil sürümü 2003 Yılında Çıktı. Bence Eski Sürümleri Halen Eğlenceli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı