Half Life Oynanır mı?

Sonuç olarak sıralama diye verdiğiniz liste hiçbir şeyin "sıralaması" değil. Ne olay döngüsüne ne de çıkış sırasına göre doğru bir liste değil.
Öncelikle gece bu saatlere kadar benim mesaj yazmamı beklediginiz için teşekkür ederim.
Ben seriyi bu sıralamada oynadım. (Alyx hariç) bir eksikliğini hissetmedim. Siz de kendi listenizi atın ona da bakalım karar verelim. Tartışmak için mi geldiniz konuya ?

Tartışmaya açık bir durum yok. Hikaye sıralaması da belli, çıkış sıralaması da. :) Siz ortaya karışık yapmışsınız.
Yahu taman diyelim ki benim sıralamam sıkıntılı. Sabahtan beri diyorum ki sen kendi sıralamanı at, ona göre yorumlayalım. Anlama konusunda problem yaşıyor olabilir misin ?

Yahu taman diyelim ki benim sıralamam sıkıntılı. Sabahtan beri diyorum ki sen kendi sıralamanı at, ona göre yorumlayalım. Anlama konusunda problem yaşıyor olabilir misin ?
Anlama konusunda sıkıntı yaşayan sensin. Ben neyi sıralayacağım. Çıkış sırası belli, hikaye sırası belli. Yanlış olanları söyledim. Ben ne yapayım "önce Episode 2 ile başlayın sonra Half-Life 2 ile devam edin" falan dememi mi bekliyorsun :)

Anlama konusunda sıkıntı yaşayan sensin. Ben neyi sıralayacağım. Çıkış sırası belli, hikaye sırası belli. Yanlış olanları söyledim. Ben ne yapayım "önce Episode 2 ile başlayın sonra Half-Life 2 ile devam edin" falan dememi mi bekliyorsun :)
Tamam kardeşim anlama sıkıntısı olan da benim yanlış olan da benim. Sen ise 2-3 gündür söylememe rağmen daha 7 oyunu sıraya koyamayan bir varlıksın. Egon tatmin olduysa ben bu konuda daha fazla durmayacağım.

Merhaba arkadaşlar Half-Life hiç oynamadım artık oynamak istiyorum. İnternetten baktığım kadarıyla 7-8 oyunluk bir seri.

Fakat görüntüsü pek hoşuma gitmedi. Onun yerine Black Mesa ve Half-Life 2 serisini bitirsem oyunu bitirmiş olur muyum? Hikaye yönünden eksik kalmış olur muyum?

Half-Life 1'in grafiği kötü geldiyse Black Mesa oyna. İlk Half-Life 1'in daha iyi grafiklisi. Ondan sonra Half-Life 2, Half-Life 2 Episode 1 ve Half-Life 2 Episode 2. Sıralama bu, en az 15 kere bitirdim. Hiç de sıkıcı değil, bilgin olsun. (Ek olarak Opposing Force, Blue Shift de var.)

Half-Life 1'in grafiği kötü geldiyse Black Mesa oyna. İlk Half-Life 1'in daha iyi grafiklisi. Ondan sonra Half-Life 2, Half-Life 2 Episode 1 ve Half-Life 2 Episode 2. sıralama bu, en az 15 kere bitirdim. Hiç de sıkıcı değil, bilgin olsun. (ek olarak opposing Force, Blue Shift de var.)

Bende bitirdim artık :D konu 2019 da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı