Linux Kaymak
Kilopat
Geçmiş olsun, hastane yapacakları yapardır herhalde. Çocuğu döv.
Onun yerine onun kariyerini mahvedeceğim. Zaten ondan bi cacık olmaz yinede iş bulması zorlaşsın siciline yazılsın.Yerinde olsam çocuğu sağ çıkartmazdım. Aynısını sende ona yap. İnşallah bu dediklerimi yaparsın.
Hazırlıksız yakalandım. Olayı anlatıyım. Bu bebe yine ağlıyor korner diyo bizi çağırıyor sonr çıkma yok diyip boş kaleye atıp bize küfür ediyor. Çocuğa topu al dedim attım yüzüne geldi. Sonra ben giderken tekme attı. Sonra işte böyle ağlarsın diyip üstüme tükürdü.O zaman sen de onu tekmele yanına kâr mı kalacak hem 5.sınıf bebesinden dayak yemek de neymiş iki sen geçiremedin mi ki.
Erkek organını kadının kontrol ettiğini ilk defa duydum. Geçmiş olsun.Erkek doktor yoktu kadın doktorlar kontrol etti.
Erkek organını kadının kontrol ettiğini ilk defa duydum. Geçmiş olsun.
Reşit olmayan biri sana kalıcı olmayan bir zarar verdi diye hiç bir hakimin böyle bir karar vereceğini sanmıyorum ama sen bilirsinOnun yerine onun kariyerini mahvedeceğim. Zaten ondan bi cacık olmaz yinede iş bulması zorlaşsın siciline yazılsın.
Para cezası verse bile o korku yeter ona.Kimseyi bu forumda şiddete özendirmek istemem zaten şuana kadar öyle bir şey yapmadım ama bu olay benim başıma gelse çocuğu dayak manyağı yapardım. Yerden kendi eliyle kendi testisini toplardı. Yaşı falan hiç umurumda olmazdı. 24 yaşındayım bir velet gelip bana bilerek testisime vuracak üstüne ağla diyecek bide tükürecek var ya o halı sahada kendi testislerini arar.
Reşit olmayan biri sana kalıcı olmayan bir zarar verdi diye hiç bir hakimin böyle bir karar vereceğini sanmıyorum ama sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.