Evet parfüm ve deodorant kokusu da çok rahatsız ediyor.Ağzınızdan çıkanları kulağınız duymakta mı?
Bence de kötü parfüm ve sigara yasaklanmalı. Bireyin özgürlüğü kısıtlanmalı. Yahu adamın yanından geçiyorum, iğrenç, kalitesiz, berbat bir parfüm kokusu burnumun direğini kırıyor. Farkında değilim ki o parfümü adam isteyerek ve hoşuna giderek sıkıyor. Sonra otobüse biniyorum. Üstteki tutamaçlardan kolunu iyice açmış bir adamdan leş gibi koku yayılıyor. O da yasaklansın. Koltuk altı da yasaklansın. Kol da yasaklansın hatta. Çarpıp rahatsız ediyorlar bazen. Çarpamasınlar. Sonra otobüsten iniyorum. Adam kendi halinde yürürken sigarasını içiyor. Adamın dibine giriyorum bir nefes çekiyorum, "Ohhh" rahatlama geldi diyerekten, sonra bakıyorum kötü kokuyor. Adam sigara içiyor ya hani. Ben de soluyacağım mesafeye girince demek ki rahatsız olmuşum. Sigara da yasaklansın ki o zaman, rahatsız oldum çünkü adamın dibine girince. Halbuki zaten olması gerektiği gibi adamla aramda belli bir mesafe olsa etkilenmeyecekmişim çok da; ama ben öyleyim, bir şekilde etkilenirim. Ne de olsa dünya benim etrafımda dönüyor? Bir de beni sırtında taşımayan 8 milyara yakın insan var. Onlar da yasaklansın. Onlar yüzünden her gün yayan gidip geliyorum okula. Niye onlar yasaklanmıyor? Beni sırtlarında taşısalar sorun yok da, taşımıyorlar işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.