Çözüldü Hamachi ile bağlanılan Minecraft sunucusu nasıl global yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit_17

Hectopat
Yer
Ankara/Gölbaşı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 4.4 GHz
Powercolor hellhound RX 6600
Fury beast 16gb 3200MHZ x1
Kioxia exceria G2 1TB
Gigabyte B450M-K
MSI MAG A600DN
Redmi Note 11 Pro
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşım ile oynamak için Minecraft serverı açmıştım ve bağlantıyı Hamachi üzerinden gerçekleştiriyorduk ama PS5 sahibi arkadaşımda katılmak istedi, bu yüzden sunucuyu global yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Server.
1.21.1 purpur.

Çözüm
Aternos gibi siteleri tercih etmıyorum oyuncular arasında mesafe açılınca çok lag oluşuyor.

Tamam tercih etmiyorsunuz ama bu sizde de olacak. Bilgisayarınız ve internetiniz oldukça iyi değil ise bunları yaşarsınız.

Modeminizden 25565 portunu dışarıya açık hale getireceksiniz. Bu şekilde arkadaşınızda bağlanabilir. Bedrock ile giriş yapabilmesi için sunucuya geysermc isimli plugini kurun.
Tamam tercih etmiyorsunuz ama bu sizde de olacak. Bilgisayarınız ve internetiniz oldukça iyi değil ise bunları yaşarsınız.

Modeminizden 25565 portunu dışarıya açık hale getireceksiniz. Bu şekilde arkadaşınızda bağlanabilir. Bedrock ile giriş yapabilmesi için sunucuya geysermc isimli plugini kurun.
Geyser tek basina calismiyor floodgate de kurmasi gerekli degil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı