Hamile kedi ve yavrular için mama önerisi

AhmetBirkan

Hectopat
Selam, bir tane hamile kedim var. Sokak kedisi kendisi, 3 tane de yavrusu var. Hamile kedi için yaş mama almayı planlıyorum. Elimde zaten kuru mama var onun için. Bu yüzden sizden yaş mama önerisi istiyorum hamile kedi için.

Yavrular için ise kuru mama ve yaş mama istiyorum. Başta kuru mamaya alıştıracağım ama tuvalet eğitimi falan için ödül niyetinde yaş mama vermek istiyorum, uygun fiyatlı ama sağlıksız olmayan önerir misiniz?
@LOTR Manyağı

Merhaba hocam, öncelikle size teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Böyle güzel işlerde yer aldığınız ve yavrularımıza sahip çıktığınız için.

1. Yavru için kuru mama: Proplan kitten. İçeriğindeki protein oranı yavruların büyümesi ve gelişmesi için yeterli. (Özellikle bunu yazdım, bütçenizi aşıyorsa yazın lütfen).
  2. Yavru ve anne kedi için yaş mama: Gimcat, proline, N&D, Felicia. Bütçenize göre seçebilirsiniz.

Yaş mamanın genellikle yavru için, yetişkin için diye ayrımı olmaz. Kaliteli olması yeterli zira her gün verilen bir mama değil. Yaş mamayı haftada ikiden fazla vermeyin lütfen. Ayrıca yavru kedi bakımı ile ilgili detaylı bir rehberim var aşağıya bırakıyorum. Ayrıca sorularınızı sormaktan lütfen çekinmeyin. Sağlıklı günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı