Hangi 2K monitör alınmalı?

Güzel olur hocam bilgilendirme yapmanız. Benim sorunsuz çıkar umarım ya uğraşmak istemiyorum baya hevesliyim ayrıca
Haklısınız hocam şuan da kullandığım monitörü almadan uzun sancılı bir süreç yaşamıştım Trendyol sağ olsun o yüzden bende gidip Vatan'dan almayı tercih etmiştim. Ölü pixel testini falan da yaptırmıştım. Hem kargo süreci falan da olmuyor ürün direkt elinize geçmiş oluyor o da ayrı bir avantaj. Fakat bu monitörü hem Samsung'un kendi sitesi olduğu için hem de öğrenci indiriminden yararlanmak için internet üzerinden almam gerekti umarım pişman olmam.

Ben de sizinle aynı şekilde öğrenci indiriminden faydalanmak için ordan almıştım. Umarım sorunsuz çıkar ve beğenirsiniz.

O gy-Sync değil başka bir şey yanlış hatırl. Aıyirsam NVIDIA'da destekliyor bir de 4070 Super'i umarım almamışsınızdır
Hocam Adaptive-Sync hem AMD hem Nvidia kartlar için uyumluluğu gösteriyor. 4070 Super'i ayrı almadım, hazır sistem içerisinde aldım, neden böyle dediniz ki?

Arkadaşlar herhangi bir sonuca ulaşabildik mi? Aynı şekilde 2K monitör ihtiyacım var ve bir sonuca ulaşabilmiş durumda değilim her modelin eksileri var keşke böyle olmadan ortalama bir şey satın alabiliyor olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…