Hangi 2K monitör alınmalı?

Ben dün kargoya verdim iade için. Yarın teslim edilecek gözüküyor. Bakalım sorun yaşamadan iade edebilecek miyim? Ben arkadaşın aksine direkt değil 1 hafta kullanım sonrası iade oluşturdum. Ama monitörün sadece monitör standı takılan metalini kullanmıştım. Monitörün ayağının falan jelatinini acmamistim bile.
Aynı zamanda yeni aldığımı da yarın teslim alacağım. İade kabul edilmeden yenisini açmayı düşünmüyorum.
Gelişmeleri ben de aktaririm.
Güzel olur hocam bilgilendirme yapmanız. Benim sorunsuz çıkar umarım ya uğraşmak istemiyorum baya hevesliyim ayrıca :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İade süreci tamamlanınca istediğim modeli (samsung g5 g50d) vatan'da gidip ölü piksel için mağazada kontrol yapıp almayı düşünüyorum. Maalesef şans işi ve bir an önce bende alıp kullanmak istiyorum monitörü. Böyle kargolarla uğraşmak istemiyorum.
Haklısınız hocam şuan da kullandığım monitörü almadan uzun sancılı bir süreç yaşamıştım Trendyol sağ olsun o yüzden bende gidip Vatan'dan almayı tercih etmiştim. Ölü pixel testini falan da yaptırmıştım. Hem kargo süreci falan da olmuyor ürün direkt elinize geçmiş oluyor o da ayrı bir avantaj. Fakat bu monitörü hem Samsung'un kendi sitesi olduğu için hem de öğrenci indiriminden yararlanmak için internet üzerinden almam gerekti umarım pişman olmam.

Güzel olur hocam bilgilendirme yapmanız. Benim sorunsuz çıkar umarım ya uğraşmak istemiyorum baya hevesliyim ayrıca :)

Haklısınız hocam şuan da kullandığım monitörü almadan uzun sancılı bir süreç yaşamıştım Trendyol sağ olsun o yüzden bende gidip Vatan'dan almayı tercih etmiştim. Ölü pixel testini falan da yaptırmıştım. Hem kargo süreci falan da olmuyor ürün direkt elinize geçmiş oluyor o da ayrı bir avantaj. Fakat bu monitörü hem Samsung'un kendi sitesi olduğu için hem de öğrenci indiriminden yararlanmak için internet üzerinden almam gerekti umarım pişman olmam.
Ben de sizinle aynı şekilde öğrenci indiriminden faydalanmak için ordan almıştım. Umarım sorunsuz çıkar ve beğenirsiniz.

Hayır ancak fiyatına iyi NVIDIA kullanan yoktur diye düşünüyorum ondan bu monitör çok iyi
Hocam az önce MSI'ın sitesinden ve Reddit'ten okuduğum kadarıyla Adaptive-Sync özelliğine sahip olduğu yazılmış.
Screenshot_20250228-001324_Chrome.jpg
Screenshot_20250228-001439_Chrome.jpg

Hayır ancak fiyatına iyi NVIDIA kullanan yoktur diye düşünüyorum ondan bu monitör çok iyi
Ben 4070 Super için bakıyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı