Hangi Anti-Virüs yazılımı kullanılmalı?

Merhaba sistem özelliklerim şunlar:
İşlemci: AMD Ryzen 5500U.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: Yok.
İşletim sistem: Windows 11.

Bunlara sahip HP laptopum var. Windows Defender kullanıyorum PC'yi ilk aldığımda McAfee vardı ama Valorant'ı tehdit algılıyor diye kaldırdım. Şimdi birçok dosya indirdiğimden virüs endişesi oluşuyor. Sizce antivirüs kullanmalı mıyım kullanıcaksam ne kullanayım?

Ücretsiz istiyorum.

Aklımdakiler şunlar:
  • Bitdefender: yüksek performanslı tarama ve gerçek zamanlı koruma ile bilinir.
  • Norton 360: kapsamlı koruma özellikleri, kimlik hırsızlığı koruması ve VPN ile öne çıkar.
  • Kaspersky: güçlü şifre yönetimi ve güvenli ödeme özellikleri sunar.
  • McAfee: aile güvenliği özellikleri ve kimlik hırsızlığı koruması ile dikkat çeker.
  • Avast: ücretsiz ve ücretli seçenekleriyle geniş kullanıcı kitlesine hitap eder.
  • AVG: kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü kötü amaçlı yazılım taramasıyla öne çıkar.
Oyun oynarken veya PC'yi kullanırken kasmasın istiyorum. Önceden kasper SK'yı kurdum ama Chrome sekmesi bile 1-2 saniye gecikiyordu Bitdefender düşünüyorum sizce ne yapayım?
kaspersky öneririm

Kaspersky zorlama yapacak bir antivirüs değil. Olsa bile farklı farklı sürümleri var gerek Total olsun gerek Anti-Virüs.

İkisi de normalde özellikleri verilen bilgisayarda kasma donma yaptıracak bir şey değil. 90 günlük olan kodu sürekli kullanarak da ücretsiz olması da hocamın ihtiyaçlarını tam olarak karşılamakta.

Ücretsizi var direk ne yapayım ücretsizmi indireyim.

kaspersky öneririm
biraz kasıyor

Kaspersky zorlama yapacak bir antivirüs değil. Olsa bile farklı farklı sürümleri var gerek Total olsun gerek Anti-Virüs.

İkisi de normalde özellikleri verilen bilgisayarda kasma donma yaptıracak bir şey değil. 90 günlük olan kodu sürekli kullanarak da ücretsiz olması da hocamın ihtiyaçlarını tam olarak karşılamakta.

Arkadaş reklam firmasından mı geliyosun konu sahibi kasıyor diyor Kaspersky iyi güzel bir yazılım ama konu sahibi istemiyor.

Ücretsizi var direk ne yapayım ücretsizmi indireyim.

biraz kasıyor
Kaspersky Total Security indirin. Kodu bittikçe kullanırsınız. 90 gün süresi var.

Arkadaş reklam firmasından mı geliyosun konu sahibi kasıyor diyor Kaspersky iyi güzel bir yazılım ama konu sahibi istemiyor.
Sadece bir yazılım kullanılmış. Farklı farklı hali var bu yazılımın. En iyilerin liginde kendisi. Kasma yapması gibi bir durum çok az olacağından dolayı zaten ısrar ediyorum.

En çok önerilen anti-virüs kendisi bir sorunu olsa zaten ortaya çıkardı. Belki yanlış kurulum yapıldı bilemeyiz?

Sonunda anlayan biri kurduktan sonra salisede açılan Chrome 3 saniyede açılmaya başladı.

Sadece bir yazılım kullanılmış. Farklı farklı hali var bu yazılımın. En iyilerin liginde kendisi. Kasma yapması gibi bir durum çok az olacağından dolayı zaten ısrar ediyorum.

En çok önerilen Anti-Virüs kendisi bir sorunu olsa zaten ortaya çıkardı. Belki yanlış kurulum yapıldı bilemeyiz?

Tamam Kaspersky kuracağım o zaman ama kasarsa cidden bir daha kurmıyıcam.

Sonunda anlayan biri kurduktan sonra salisede açılan Chrome 3 saniyede açılmaya başladı.
Bu sistemde iyi bir antivirüs kullanamazsınız gibi geliyor çok kastırır. Belki ESET olabilir onun dışında Norton veya Avast deneyebilirsiniz. Ama ben şahsen Windows Defender yeterli olur diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı