Hangi antivirüs programi kurulmali?

• Konuyu başlatan venom94
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 460
Laptopum tamirde, muhtemelen yarın gelecek. Umarim yapılmış olarak gelir. Norton üyeliğim var ama bir tuhaf Norton, bilmiyorum. Bilgisayarda ağırlık yapiyor gibi. Kaspersky da kullandim, o da öyleydi. Bitdefender veya McAfee nasıldır?
ESET Öneririm. Mcaffe daha çok şirketlere yönelik birazda ağır bir program. Bitdefender zaten en ağır programlardan biri. ESET Hem hafif hem güçlü. Ha yok param benim diyorsanız Avast ve AVG'ye bakabilirsiniz gerçekten zararlı engelleme konusunda iyiler veritabanları da öyle. Ancak uygulama içi reklamlar ve F/P oranının fazla olması sıkıntı biraz.

Bence laptopta 2 antivirüs kullanılmalı. Ya firewall ı kapalı Windows Defender ya da ESET. Çünkü laptoplar zaten zayıflar. Bir de antivirüs kurarak onları zayıflatmayın. En mantıklısı para varsa ESET yoksa Defender. Bir de yanına tarama aracı(Emsisoft, Norton Power Eraser, Malwarebytes) kurarsan değme keyfine.
Gedi yanlış anlaşılır 2 AV diyince 1 i pasif 1 i gerçek zamanlı AV kullanılabilir. Ancak 2 gerçek zamanlı koruma sunan AV sıkıntı yaratır çakışma yaşayabilirsiniz.

ESET Öneririm. McAfee daha çok şirketlere yönelik biraz da ağır bir program. Bitdefender zaten en ağır programlardan biri. ESET Hem hafif hem güçlü. Ha yok param benim diyorsanız Avast ve AVG'ye bakabilirsiniz gerçekten zararlı engelleme konusunda iyiler veritabanları da öyle. Ancak uygulama içi reklamlar ve F/P oranının fazla olması sıkıntı biraz.

Gedi yanlış anlaşılır 2 AV deyince 1'i pasif 1'i gerçek zamanlı AV kullanılabilir. Ancak 2 gerçek zamanlı koruma sunan AV sıkıntı yaratır çakışma yaşayabilirsiniz.

Evet, demek istediğim ya ESET yükleyin Windows Defender devre dışı kalsın ya da Windows Defender kendi kalsın yanına tarama aracı indirin.

Hocam Antivirüs olarak MBAM daha çok gelişmedi, Anti Malware tarafı daha iyi. Anti virüs olarak önermek doğru olmaz diye düşünüyorum ayrıca oldukça ağır bir program.
Herkes kendi önerisi yazmış, ben de kendimi önerimi yazmışım. Problem nedir? Konu sahibi siz değilsiniz.

Laptopum tamirde, muhtemelen yarın gelecek. Umarim yapılmış olarak gelir. Norton üyeliğim var ama bir tuhaf Norton, bilmiyorum. Bilgisayarda ağırlık yapiyor gibi. Kaspersky'da kullandim, o da öyleydi. Bitdefender veya McAfee nasıldır?

Türkiye'ye desteği kesildi ama Chrome'ye eklenti VPN ile Malwarebytes indirebilirsiniz, gördüğüm en iyisi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı