Özür bilmiyordum sildim zaten.AVG berbat ötesi Avast'dan bir farkı yok arayüzleri dahi aynı açılış süremi 1000 saniyeye çıkarmıştı (10 saniyeden)
Özür bilmiyordum sildim zaten.AVG berbat ötesi Avast'dan bir farkı yok arayüzleri dahi aynı açılış süremi 1000 saniyeye çıkarmıştı (10 saniyeden)
Sorun yok sıkıntı etme bende AVG indirmiştim zamanında herkes hata yaparÖzür bilmiyordum sildim zaten.
Benim cevabımdan sonra siz de link eklemişsinizKaspersky. Windows Defender yetersiz. Şu linkten ücretsiz olarak kurabilirsiniz:
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Avast hala mükemmel değil ama eskisi kadar değil.Sorun yok sıkıntı etme bende AVG indirmiştim zamanında herkes hata yapar
Comodo çok agresif diyorlar.Ücretli:
Resmi Site | Norton™ - Antivirüs ve Kötü Amaçlı Yazılım Koruması Yazılımı
Norton™, PC, Mac ve mobil cihazlarınız için sektör öncüsü bir antivirüs ve güvenlik yazılımı sağlar. Bir Norton™ 360 planı indirin. Cihazlarınızın virüslere, fidye yazılımlarına, kötü amaçlı yazılım ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı korunmasına yardımcı olun.tr.norton.com
![]()
İnternet Güvenliği ve Antivirüs Çözümleri
Bireysel ve kurumsal cihazlarınız için en iyi BT güvenlik çözümleri. Windows, Android, Mac veya Linux OS için ESET Antivirüs ve İnternet güvenlik çözümlerini deneyin.www.eset.com
Ücretsiz:Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.www.kaspersky.com.tr
Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.www.kaspersky.com.tr
Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir
Comodo Antivirüs Yazılımları gelişmiş güvenlikli koruma sağlar. Comodo Antivirus ve Comodo Internet Security ürünlerinden birini indirin, bilgisayarınızı ve kendinizi hemen korunmaya başlayın!tr.comodo.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.