Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?

Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?

• Comodo

Oy: 0 0,0%
  • Norton

• McAfee

• Avira

• Avast/AVG

• Diğer (Cevap olarak yazın)

• Oy verenlerin toplamı
    43
Klişe cevaplar silsilesine sahip konularımızdan biri. ''Virüs sokuyorsan zaten kullanma'' ''Defender yeter'' gibi gibi sorunun cevabı olmayan cümleler hep revaçta. Umarım düzelir.. Kaspersky Total Security kullanıyorum. Paraya kıymak da değil 200-300 lira senelik.

Klişe cevaplar silsilesine sahip konularımızdan biri. ''Virüs sokuyorsan zaten kullanma'' ''Defender yeter'' gibi gibi sorunun cevabı olmayan cümleler hep revaçta. Umarım düzelir.. Kaspersky Total Security kullanıyorum. Paraya kıymak da değil 200-300 lira senelik.
Ben de zaten Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Lisansım 20 Temmuz'da bitecekti, ben de lisansımı yeniledim. Hep 1 cihaz için 1 yıllık alıyordum, bu defa 3 cihaz için 1 yıllık aldım ve 175 TL verdim. Kaspersky bir güzellik yaptı ve yeni lisansı yeni bir aktivasyon kodu olarak verdi. Ben de Kaspersky Internet Security'ye bu kodu girdim, 20 Temmuz'da aktif olacak. Aktif olduktan sonra Xiaomi Redmi S2 telefonuma da Kaspersky kurup lisansımı gireceğim.

Kaspersky Security Cloud Free+Comodo FFW kullanıyorum, Bitdefender Free'ye geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı