- Makaleler
- 9
Evinizi haciz mi ettirdiler hocam ne yaptılar?Çok fark etmez ileride kredi kartı hedefin varsa Enpara'dan uzak dur, boşuna paranı tutma onlarda aynı hatayı yaptım.
Evinizi haciz mi ettirdiler hocam ne yaptılar?Çok fark etmez ileride kredi kartı hedefin varsa Enpara'dan uzak dur, boşuna paranı tutma onlarda aynı hatayı yaptım.
Aynen bende merak ettim.Evinizi haciz mi ettirdiler hocam ne yaptılar?
3.5 senedir kullandım hesaba 20-30 bin lira giriş olmuş bu süre zarfında ve bana kredi kartı vermiyorlar. Ya Garanti ya da İş bankasından alacağım verirlerse hesabımı kapatacağım. Boşuna borcun falan vardır demeyin olsa bankayı kötülemem.Evinizi haciz mi ettirdiler hocam ne yaptılar?
Benim de kullanma sürem o kadardır. Ama kredi başvurusu yapınca bana çıktı hocam.3.5 senedir kullandım hesaba 20-30 bin lira giriş olmuş bu süre zarfında ve bana kredi kartı vermiyorlar. Ya Garanti ya da İş bankasından alacağım verirlerse hesabımı kapatacağım. Boşuna borcun falan vardır demeyin olsa bankayı kötülemem.
Kredi geçmişin vardır çıkmıştır, benim hiç yok. Kredi kartı başvurusu benimki. Aktif çalışıyorum adamlar hala vermiyor nefret ettim bu ret veren bankalardan son birkaç haftada. Şimdi Garanti beni araştırmaya başlamış öbürleri gibi sallamamazlık etmiyor umarım beni oylamamıyorlardır.Benim de kullanma sürem o kadardır. Ama kredi başvurusu yapınca bana çıktı hocam.
Siz ne kadarlık kredi başvurusu yaptınız?
Bugüne kadar kredi kartı başvursu yapıp onaylanmayan sadece sizi duydum, ilginç.Kredi geçmişin vardır çıkmıştır, benim hiç yok. Kredi kartı başvurusu benimki. Aktif çalışıyorum adamlar hala vermiyor nefret ettim bu ret veren bankalardan son birkaç haftada. Şimdi Garanti beni araştırmaya başlamış öbürleri gibi sallamamazlık etmiyor umarım beni oylamamıyorlardır.
Alması çok zormuş ben bu kadar uğraşacağımı bilsem geçen sene daha yüksek ücret alırken başvururdum. Ona da bulurlardı bir pürüz gerçi.Bugüne kadar kredi kartı başvurusu yapıp onaylanmayan sadece sizi duydum, ilginç.
Kredi geçmişin vardır çıkmıştır, benim hiç yok. Kredi kartı başvurusu benimki. Aktif çalışıyorum adamlar hala vermiyor nefret ettim bu ret veren bankalardan son birkaç haftada. Şimdi garanti beni araştırmaya başlamış öbürleri gibi sallamamazlık etmiyor umarım beni oylamamıyorlardır.
Ne yüksek ücreti? Düşük demek istedin sanırım. Olsun düşük limitli verse yine yeter. Garanti de onaylamazsa SGK bilgilerine şubeye gideceğim.Yok, benim de daha önce kredi kartı ya da kredi kullanmadım hocam. Kredi kartı başvurusunu ilk defa Enpara'ya yaptım, onaylandı.
Bence sizin alamama nedeniniz yüksek ücret olabilir.
Enpara kullanıyorum uzun zamandır. Normal banka kartında sizden bir ücret talep etmiyorlar.İyi akşamlar. Üniversite öğrencisiyim ve banka hesabı açmak istiyorum. Hangi bankadan açmalıyım? Hangisini önerirsiniz? Masrafıydı, ücretiydi vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.