Hangi bankadan kart alınmalı?

Akbank veya Yapı Kredi. Garanti'ye, Finansbank'a hiç bulaşmayın.
Bence Garanti'ye bulaşmasın. Musteri ilişkileri berbat.
Garantiye geçeli 6 ay oldu olmadı. Şu anlık limit artırmama dışında bir sorunum yok. Müşteri hizmetlerine de bağlanma derdim olmadı. Limit konusunda biraz daha sorun olursa bankayı değiştireceğim, bu yüzden meraken sormak istiyorum. Siz Garantide ne gibi bir sorun yaşadınız? Sadece müşteri hizmetleri mi?
 
Garantiye geçeli 6 ay oldu olmadı. Şu anlık limit artırmama dışında bir sorunum yok. Müşteri hizmetlerine de bağlanma derdim olmadı. Limit konusunda biraz daha sorun olursa bankayı değiştireceğim, bu yüzden meraken sormak istiyorum. Siz garantide ne gibi bir sorun yaşadınız? Sadece müşteri hizmetleri mi?

Garanti çok sıkıntılı bir yer müşteri hizmetlerini unut aşırı derece faiz ekliyorlar kampanyalarda yok.
 
Garanti çok sıkıntılı bir yer müşteri hizmetlerini unut aşırı derece faiz ekliyorlar kampanyalarda yok.
Bilmiyorum, herhangi bir sorun deneyimim olmadı dediğim gibi. Ayrılmayı düşünürsem YapıKredi ve Akbank ikilisinden birini tercih edeceğim muhtemel. Sizce hangisi? Akbank bildiğim kadarıyla bonkör fakat sistemlerinde bazen arızalar oluşabiliyormuş. Uygulama sorunları olabiliyormuş.
 
Bilmiyorum, herhangi bir sorun deneyimim olmadı dediğim gibi. Ayrılmayı düşünürsem Yapı Kredi ve Akbank ikilisinden birini tercih edeceğim muhtemel. Sizce hangisi? Akbank bildiğim kadarıyla bonkör fakat sistemlerinde bazen arızalar oluşabiliyormuş. Uygulama sorunları olabiliyormuş.

Ben 1 yıldır Akbank kullanıyorum faturamı otomatik ödüyor EFT güzel iadesi erken geliyor istediğim zaman kredi veriyor faizi de düşük.
 
Arkadaşlar yaptığım değerlendirmeye göre, İş Bankası maximilese başvurdum. 291.469 TL limitli kart verdiler teşekkürler.
 

Geri
Yukarı