Hangi BF serisi alınmalı?

Aequitas233

Decipat
Katılım
2 Ocak 2023
Mesajlar
1.129
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8 GB RAM
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
İntel grafik Xe
İşlemci
i5 1135g7
Arkadaşlar selamlar. Şu an Epic Games'de BF serisi indirimde. Sizce hangisi alınmalı? Daha önce aldım sunucular boştu ve iade ettim. Sizce sunucular boş olur mu? Az çok izledim video ve çok güzel aksiyonlu. Kararsız kaldım. Özellikle BF 4 izledim. Helikopterler var üstünde biniyorsun hhemen atlıyorsun. Silahlar, bombalar aşırı sardı. Dediğim gibi sunucuların boş olmasından korkuyorum. Bilgisayarımın özelliklerini de atayım hangisi daha iyi olur? Yani kaldırabilir mi onu da bilmiyorum hangisi daha iyi olur?
 
BF1 eskisi kadar olmasa da hala oynanıyor dolu sunucu bulabilirsin ama BF4 biraz şans işi hocam. Bazen dolu oluyor bazen bomboş ama en zevkli BF'de 4. oyundur, benim de favorim. Fazla pahalı değilse bir alıp bakın derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayesini oynamak istiyorsan Türkçe yaması zaten mevcut hocam internette, Online'da ise zaten İngilizce bilmene gerek yok adam vuruyorsun :D
Hocam rainbow da indirimde. Çok kararsız kaldım şimdi. Rainbow six siege mi alsam? Bütün arkadaşlarım da var baya sarıyor. Tabi laptop kaldırır mı bilemem.
 
Hocam Rainbow da indirimde. Çok kararsız kaldım şimdi. Rainbow Six: Siege mi alsam? Bütün arkadaşlarım da var bayağı sarıyor. Tabii laptop kaldırır mı bilemem.

Vallahi hocam Rainbow'da son zamanlarda hile ile karşılaşıyorum can sıkıcı olabiliyor ama güzel oyundur hakkı yenmez kaldırıyorsa al arkadaşlarınla oyna tek kişi kafayı yediriyor takım. Troll geliyor ve bazılarının ağzını bıçak açmıyor 0 info Rainbow oynama daha iyi.

BF 1(kesinlikle dene bence)
BF 4 (zevklidir ama sunucu bulabilir misin bilemem oynamadım bayağıdır)
BF v
 

Yeni konular

Geri
Yukarı