Custom ROM Hangi Custom ROM'u kullanıyorsunuz?

@Fueren hocam başka tabletimde her gün yeni sistem deniyordum. Yaani evet yapıyorum ve bu hoşuma gidiyor. CrDroid'den sonra nusantara ve octavi OS var.

Vallahi ne yalan söyleyim distro hoppingde benim hoşuma gidiyor. Bugün 3 distro değiştirdim 😁
 
@Fueren hocam başka tabletimde her gün yeni sistem deniyordum. Yaani evet yapıyorum ve bu hoşuma gidiyor. CrDroid'den sonra nusantara ve octavi OS var.

Aynı olayı her şeyi yedekleyip GSI üzerinden ROM deniyordum, port ROM'lar deniyordum. Bu deneyimlerim sonucunda kendi cihazımda One UI ROM'un en iyisi olacağı kanaatine vardım.
 
@Niksi bende daha arrow OS'ten anladim hocam cihaz şarjı su gibi içiyor. Şarjdan çektiğim gibi hemen 99 a düsüyor. Ama cihaz hızlı. Stock roma göre daha fazla Wi-Fi buluyor orasï artıları. Stabil çalışması için ise Magisk modülleri şart. Kullandıgım cihaza resmi sürümü yetmedi Magisk Delta anca işledi cihaza. Diğerleri böyle olmaz diye düsünmek istiyorum.
 
@Niksi bende daha arrow OS'ten anladim hocam cihaz şarjı su gibi içiyor. Şarjdan çektiğim gibi hemen 99'a düsüyor. Ama cihaz hızlı. Stock roma göre daha fazla Wi-Fi buluyor orasï artıları. Stabil çalışması için ise Magisk modülleri şart. Kullandıgım cihaza resmi sürümü yetmedi Magisk Delta anca işledi cihaza. Diğerleri böyle olmaz diye düsünmek istiyorum.

Hangi cihaz? Benim cihazda AOSP güzel ve hızlı çalışıyor ama güç olarak hiç verimli değil. Cihaz ısınıyor. Bir de AOSP ROM'larda kameraları tam kalitede kullanamıyorsun. Bazı Samsung özellikleri yok ve GSI'ya da port olduğundan cihaz özellikleri tam verimli kullanılmıyor. Ayrıca ekran içi parmak izi genel olarak AOSP ROM'larda problemli. AOSP'lar A50 için gir takıl çık kullanıcıları için iyi.
 
Cihaz Samsung Tab A7. şu an gözümr takılan tek sorun quick share yi kullanamıyoruz. Güncellememiz gerektiğini ifade ediyor ama uygulamalar zaten güncel. CrDroid'e bugün geçiş yapacağım.
 
9 yıllık normalde 4.4.4 olan tabletimde kullanıyorum. Güzel gibi LineageOS 7.1.2
 

Geri
Yukarı