Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz ve neden?

Yavaş. Tek bu neden bile yeter snap için.

@401916 yanlış anlamazsan merak ettiğimden soruyorum Mint 'te hangi paket yöneticisini kullanıyorsun Mint 'te kullandığın paket yöneticisini Ubuntu 'da kullanamaz mıydın

@401916 yanlış anlamazsan merak ettiğimden soruyorum Mint 'te hangi paket yöneticisini kullanıyorsun Mint 'te kullandığın paket yöneticisini Ubuntu 'da kullanamaz mıydın
Snap Ubuntu'da gömülü gibi. Sistemden söküp atması zor.

Uygulamaları yazılım merkezinden indiriyorum. Ubuntu'da ise tüm paketler snapd paketi olduğundan dolayı değişen bir şey yok. Mint'te ise snapd kurulu bile gelmiyor zaten.

Silinebilir ama apt kısmında snap manipülasyon uyguluyor. apt'dan indirmeye çalışsan bile Snap'e yönlendiriyor.
Peki neden böyle bir şey yapılıyor? Koskoca Cannocial Ubuntu’ya farazi bir şekilde eklememiştir. Bir amaçları vardır elbet.

Silinebilir ama apt kısmında snap manipülasyon uyguluyor. apt'dan indirmeye çalışsan bile Snap'e yönlendiriyor.

Şuan bilgisayarı sıfırladım wm de deneyip test etmek isterdim açıkçası. haftaya yeni makine geçince unutmazsam snap temizleme test edebilirim.

Birde ben komut satırına alışmışım bunları kullanmadığım için bu tarz sorunlar yaşamadım o nedenle garipsedim. Bir uygulama yüzünden distro değiştirmek garip geldi bu nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…