Hangi E-Posta Servisini Kullanıyorsunuz?

Hangi E-Posta Servisini Kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    72

117084

Kilopat
Makaleler
4
Soru başlıkta. Günlük yaşantınızda kullandığınız için mi? İşiniz için mi? Bir servise bağlı olduğu için mi? Servisin size verdiği adres mi güzel? Yoksa güvenli olduğu için mi? Belki de kampanyalar için çöplük olarak kullanıyorsunuz?

1x Outlook - Microsoft hesabına bağlı. Çoğu hesabım bu mail adresi ile kayıtlı.
1x Gmail - Google hesabına bağlı. Sadece Google Play ve Youtube için.
1x Tutanota - Açık kaynak ve şifreli bir servis. Verdiği adres de hoşuma gitti (@tuta.io). Genellikle çöplük olarak kullanılacak.

3 mail adresim var. Biri adımı soyadımı gerektiren işler için, diğeri ıvır zıvır için, diğeri de mesleğim icabı. Tutanota Premium kullanıyorum lakin arayüzü çok eksik.

Outlook - MS Store ve VS 2019 için.
Gmail - Google hizmetleri için.
Yandex - Çöplük olarak kullanıyorum.
Telefonum Android olduğu için daha çok Gmail hesabına ihtiyaç duyuyorum. Onun dışında diğer mail adresleri hep tempmail 😀

Outlook - Çoğu üyeliklerim buraya kayıtlı, 2007demi ne açmıştım ilk e-postam hala kullanıyorum
Gmail - Android için mecbur açmıştım , youtube ve belirli siteler için kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı