Hangi Gainer alınmalı?

iwishneverknow

Megapat
Merhaba 50 kiloyum ve acilinden kilo almak istiyorum takviye kullanmadan 3000 kalori almam zor hangi gainerı kullanırsam 3000 4000 kalori alabilirim amacım az çok demeden kilo almak sağlık arka planda çünkü sağlıksızım zaten vücudum normal olsun istiyorum hangi marka ve ürünü almalıyım.

Supplement almana gerek yok ona vereceğin parayı gidip yulaf al aynı şey sonuçta ikisi de aynı şeyden üretiliyor. Ha diyorsan ben illahada alacağım o zaman şuna bir para bayıl Supplementler.Com Gainer 3000 Gr - Kilo

Bu sana acil kilo filan aldırmaz. Kendin düzenli beslenceksin. Öyle anca olur bunu içiyim ha tamam ben 5 kilo arttım filan yok yulaf neyse pirinç unu neyse oda bu sadece onu yiyemeyenler genelde bunu alıyor.

3000 kalori alman zor falan değil. 1500TL'ye alacağın gainer sana 30 günde 3KG falan kazandıracak. Ona para vereceğine kalori shakeler oluyor Youtube'de bir dolu video var bunun hakkında. Çok da zor değil, öğren yap, dik kafaya gitsin. BMI hesaplama sitelerinden hesapla bakalım BMI'ını, kaç çıkacak?

3000 kalori alman zor falan değil. 1500TL'ye alacağın gainer sana 30 günde 3kg falan kazandıracak. Ona para vereceğine kalori shakeler oluyor YouTube'da bir dolu video var bunun hakkında. Çok da zor değil, öğren yap, dik kafaya gitsin. Bmı hesaplama sitelerinden hesapla bakalım bmı'ını, kaç çıkacak?

Boy kilo endeksim çok zayıf en zayıf konumdayım.

3000 kalori alman zor falan değil. 1500TL'ye alacağın gainer sana 30 günde 3KG falan kazandıracak. Ona para vereceğine kalori shakeler oluyor Youtube'de bir dolu video var bunun hakkında. Çok da zor değil, öğren yap, dik kafaya gitsin. BMI hesaplama sitelerinden hesapla bakalım BMI'ını, kaç çıkacak?
O zaman shake mi içiyorum

Supplement almana gerek yok ona vereceğin parayı gidip yulaf al aynı şey sonuçta ikisi de aynı şeyden üretiliyor. Ha diyorsan ben illahada alacağım o zaman şuna bir para bayıl Supplementler.Com Gainer 3000 Gr - Kilo

Bu sana acil kilo filan aldırmaz. Kendin düzenli beslenceksin. Öyle anca olur bunu içiyim ha tamam ben 5 kilo arttım filan yok yulaf neyse pirinçunu neyse oda bu sadece onu yiyemeyenler genelde bunu alıyor.

İştah sorunu da var ben de o bakımdan içimli şeyler daha iyi olur diye dedim tamam o halde karışımlara bakarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı