Dostum sana ASUS markası iyi dedim ama her modeli mükemmel soğutma performansı sunamayabiliyor. Genel olarak iyi dedim sen bize bütçe belirt alınabilecek en iyi modeli araştıralım.
Hiç bir Gaming laptop modelinde güzel soğutma bulamazsınız. Tavsiyem basit oyunları açacak bir laptop almanız klana paraya da bir konsol bakmanız ,yanlış bilmiyorsam bağlabiliyordu laptopa yanlış biliyorsam düzeltin.CS Valortant gibi hafif oyunları laptopdan oynarsınız 3A oyunlarıda konsoldan oynarsınız.
HP OMEN Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD RTX2060 Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer, HP, Casper ve Monster Abra serilerinin çoğunluğu sorunlu oluyor. Fakat markadan çok modelin soğutma performansı ve menteşe kalitesi genellikle daha ön planda. Ayrıca bazı acer modellerinde panel sorunları olabiliyor. Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook önerimdir.
Tüm aradıklarını karşılayacak modeller sayılı açıkçası ASUS/MSI/DELL Alienware/Lenovo üst modelleri kullanım ömrü, soğutma performansı açısından ilk sıraları alır (sorunlu modelleri hariç). Kaliteyi biraz düşürüp ucuz olsun diyorsan Monster'ın kronik sorunlu olmayan modellerinden alabilirsin.
HP OMEN Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD RTX2060 Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!